Keresés

L’Oréal Professionnel Partnerkongresszus 2022 - videóval

A L’Oréal Professeionnel Partnerkongresszus az év zárására!

Az év vége sok izgalmas közös programot tartogat, az egyik kiemelt esemény a L’Oréal Professionnel Partnerkongresszus volt Balatonalmádiban. A fényűző hétvégén a szakmázás mellett a közös időtöltésé és a kikapcsolódásé volt a főszerep. Fényképes és videós beszámolónk következik.

L’Oréal Professionnel Partnerkongresszus: hétfő

Ez a nap más volt, mint a többi. Ezen a héten nem a munkahelyünkre vezetett az út, hanem Balatonra, ahol már kora délután kezdetét vette a szakmai kikapcsolódás. Az esemény helyszíne az impozáns Hunguest Hotel BÁL volt Balatonalmádiban, ahol egy kiadós wellness élmény után elkezdtük a készülődést az esti bemutatóra. Felvezetésként Rátonyi Judit, a L’Oréal Professionnel oktatási és digitális menedzsere kalauzolt végig a programon, majd Martina Slezakova, a cégcsoport régiós vezetője köszöntötte a résztvevőket.

Bakán András, a L’Oréal Professionnel Magyarország vezetője a V.U.C.A. világ, azaz a változó, bizonytalan, összetett és kétértelmű világ sajátosságait prezentálta és fordította le a fodrászat nyelvére. Prezentációjának középpontjában azt találtuk, hogy ebben a közegben hogyan is támogatja a cégcsoport a fodrászokat. Ezt követően Rátonyi Judit a digitális jelenlét fontosságáról és a lehetőségeinkről mesélt nekünk, majd Juhász Dorottya bemutatta gjosa-t, a cég innovatív fejlesztését.

Gjosa nem más, mint egy ultra menő zuhanyfej, mely a víztakarékosság kérdésére ad választ a szalonokban. Ez az első zuhanyfej vízbontó technológiával, amely egy hajmosás során akár 69% vizet képes megtakarítani azáltal, hogy „szétdarabolja” a vízcseppet. Ez pedig különösen jó hír, hiszen a szalonokban viszonylag gyakori a hajmosás intézménye. 🙂

MIELŐTT TOVÁBB OLVASNÁL, HA SZERETNÉL BELEKÓSTOLNI A HÁROM FELEDHETETLEN NAP ÉLMÉNYÉBE, MINDENKÉPP NÉZD MEG ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓNKAT, AMIT ITT TALÁLSZ:

Alternative Hair Show Balatonalmádiban

Éppen csak egy hónappal voltunk a nagyszabású Alternative Hair Show után, így a magyar közönség először itt láthatta Hajas László londoni bemutatóját. A színpadon a fodrászmester mesélt az eseményről is, majd a kifutóra léptek a modellek. A londoni premier bemutató itt látható, ami hasonlóan libabőrös élményt garantált itthon is:

Az esti vacsora után hatalmas buli kerekedett, ami egészen hajnalig tartott.

L’Oréal Professionnel Partnerkongresszus: kedd

Kedden egy teljes napunk volt a szakmázásra, amit egy business szemináriummal kezdtünk, amiben Dömény Erika coach „Stabilan a változásban: reziliencia és egyensúly” előadása nyitott. Fodrászként (is) számtalan stresszhatásnak vagyunk kitéve, Erika pedig éppen ezekre a napi problémákra és lehetséges könnyed megoldásikra nyitotta fel a szemünket.

Egy finom ebéd után Dalotti Gergő és Czinki Herbert CUT & COLOR Look & Learn szemináriumán vettünk részt, ahol kizárólag szalonbarát technikákat kaptunk útravalónak. Itt a fodrászmesterek a tényleges technikákon túl bevezettek abba is, ők miként fogadják vendégeiket és hogyan kerül közösen kialakításra a kitalált frizura.

Dalotti Gergő a színpadon
Czinki Herbert hajvágás bemutatója

A folytatásban nagyszabású produkciók követték egymást, elsőként Petra Měchurová mutatta be „Generation of Love 2022” kollekcióját, melyben három generáció frizuráit vonultatta fel. Őket követte Dancsó Erika és Dalotti Gergő „Tűz és Szenvedély” bemutatója, amiben a vörös izzás minden szinten megjelent és elsöprő sikert aratott. A páros egy közös stylingot is elkészített a színpadon.

Petra Měchurová „Generation of Love 2022”
Dancsó Erika és Dalotti Gergő „Tűz és Szenvedély”
Dancsó Erika és Dalotti Gergő nagyszabású bemutatójának fináléja

L’Oréal Professionnel nagyköveti csapat

Az est fénypontja kétségtelenül a nagyköveti csapat „Tiszta új világ” bemutatja volt, amiben Zsiga Renáta, Hajas László, Kucsera Zsolt, Zsidró Tamás és Dudás Attila ötöse prezentálta, még mindig kiemelten méltók arra, hogy ennek a fantasztikus francia márkának a hazai nagykövetei legyenek. Elsőként egy hajvágást, majd egy 70-es évekbe visszanyúló göndör textúrát láttunk tőlük, végül pedig elérkeztünk a Tiszta új világba, ahol éppen a különbözőségeink tesznek minket egyformává: emberré.

L’Oréal Professionnel nagyköveti bemutató: (balról) Kucsera Zsolt, Zsidró Tamás, Zsiga Renáta, Hajas László, Dudás Attila
Hajas László és Dudás Attila

Köszönjük a L’Oréal Professionnelnek ezt a felejthetetlen élményt, reméljük, hamarosan újra találkozunk!

Képek: Karsay Katalin

Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a megosztást!