Keresés

Magas teljesítményű szőkítés: így válj a szőke hajak valódi mesterévé!

A magas teljesítményű szőkítés segítségével a szőke hajak sem lehetnek kihívások.

A szőkítés, amire egykor a prémium szalonok kiváltságaként tekintettek, mára széles kör számára elérhető. A megfelelő termékekkel, eszközökkel és oktatóanyagokkal pedig a coloristok bátran vághatnak bele a legmodernebb hajviseletek megalkotásába – pláne, hogyha az INDOLA Blonde Expert szortiment a rendelkezésükre áll. Mit kell tudnod róla? Mutatjuk, hogy hogyan válhatsz a szőke hajak valódi mesterévé!

INDOLA: a valódi emberek ihlette márkafilozófia

Az INDOLA egy olyan márkát képvisel, amelyet a valódi élet és a valódi emberek ihlettek. A brand célkitűzése, hogy a fodrászokhoz mindent megfizethető áron juttasson el, legyen szó egyaránt az olyan termékről és szolgáltatásokról, amelyek a legtrendibb lookok megalkotásához szükségesek. A háttérben munkálkodó csapat egy pillanatra sem feledkezik meg a szakemberek támogatásáról, sem a karrierjük elején, sem később, hiszen az INDOLA az okos megoldások híve. Épp ezért, ha valakik, akkor ennek a márkaképviseletnek a fodrászai bizony tudják, hogy melyek a legtrendibb szőke árnyalatok, és hogy hogyan érhetők el könnyedén a legszebb színek a hajszerkezet roncsolása nélkül!

Magas teljesítményű szőkítés a Blonde Expert termékcsaláddal

Magas teljesítményű szőkítés a Blonde Expert szortimentjével

Az INDOLA Blonde Expert már ismerős, igaz? Most viszont megérkezett az átdolgozott és átfogó szortimentje, amivel a szalonok könnyedén növelhetik a szolgáltatásaik körét, és mindeközben versenyelőnyüket is megőrizhetik. A kiegészítő hajápoló és otthoni fenntartást célzó megoldásoknak, például az INDOLA Blond Addictnek, köszönhetően egy célzott rendszert ajánlhatsz a szőke hajú vendégeid figyelmébe, amellyel megőrizhetik a hosszan tartó, ragyogó eredményeiket.

ÍME A MAGAS TELJESÍTMÉNYŰ SZŐKÍTÉS TITKA:

  • A megújult termékek az INDOLA valaha volt legerősebb szőkítő teljesítményét nyújtják: most akár 9 színmélységnyi világosítással.
  • A Highlifts és Pastels kollekciók új árnyalatokkal egészültek ki. Segítségükkel minden vendég egyedi kívánságának és hajtípusának megfelelő lookokat készíthetsz. (Összesen 25 árnyalat érhető el a szortimentben.)
  • Vadonatúj Ultra Cool Boosterrel és Ultra Lift Boosterrel bővült a repertoár, amik kiegészítő adalékokként biztosítják a makulátlan eredményeket.
  • A Hair Bond technológia a Blonde Expert szortiment majdnem minden terméktagjában megtalálható, ami maximális hajvédelmet biztosít a melírtechnikák és a szőkítő folyamatok során. (*Kivéve Ultra Cool Booster + Ultra Lift Booster.)
  • A csomagolás is megújult: modernizált és fenntarthatóbb. Az INDOLA elkötelezetten dolgozik azon, hogy ahol csak lehetősége van rá, csökkentse az ökológiai lábnyomát. Az újdonságok borítása 92%-ban újrahasznosított kartonból, a kupakok pedig 100%-ban a végfelhasználók által újrahasznosított műanyagból készültek.
Átdolgozott formula, modernizált csomagolás

A Blonde Expert termékcsalád tagjai:

  • Blonde Expert Lightener: a szőkítés valódi magas teljesítményét biztosítja a Hair Bond technológiának köszönhetően. Sötétebb alapokon keverhető a Blonde Expert Ultra Cool Boosterrel. Az aktív hatóanyagok ideális kombinációjának köszönhetően, akár 9 színmélységnyi világosítás is elérhető vele, bármilyen szőkítési eljáráshoz alkalmazható.
  • Blonde Expert Pastel: ez a termék a természetes szőke vagy fehérített haj tonizálásához és semlegesítéséhez jött létre, eltünteti a kellemetlen sárga és/vagy arany árnyalatokat. Természetes szőke alapoknál is alkalmazható, és bátran keverhető a Special Blonde árnyalatokkal.
  • Blonde Expert Ultra Lift Booster: extra világosítást biztosít a 6-os (sötétszőke) és 5-ös (világosbarna) természetes alapokhoz. Kizárólag a Special Blonde 1000.0 sorozattal használható. Tipp: sötét alapokon világos eredmények eléréséhez alkalmazd szőkítőpor használata nélkül!
  • Blonde Expert Cool Booster: extra semlegesítéssel dolgozik 7-es színmélységű (középszőke), vagy annál sötétebb hajon. Kizárólag szőkítővel alkalmazható, segítségével elérhetők a napjainkban divatos hidegszőke és granny árnyalatok.
  • Blonde Expert Highlift: használatával az árnyalás és a világosítás egy lépésben elvégezhető. Három típusa létezik a világosítás mértékétől függően: a Special Blonde 1000, az Ultra Bond 100 és az Ultra Bond 100 + Blend.
Szőkítés maximális eredménnyel

Forrás és képek: INDOLA