Keresés

Ki az a Molnár Joli?

Podcastünkből fény derül arra, hogy ki is az a Molnár Joli.

A Fodrászinfó Podcast és Fodrász Arcképcsarnok célja, hogy egy kicsivel mindenki közelebb tudjon kerülni a hazai fodrász szaktekintélyekhez. A személyes élettörténetek, tapasztalatok, mérföldkövek mind azt bizonyítják, hogy a befektetett munka igenis meghozza a gyümölcsét. A podcast-sorozat történetében most először mutatunk be női karaktert, aki nem más, mint Molnár Joli. Ha szeretnél részt venni velünk egy felejthetetlen utazáson, akkor maradj velünk a továbbiakban is!

A “Molnár Joli” sztori

KEZDETEK:

Molnár Joli tanulóéveit Buzássy Istvánnál kezdte 1982-ben, ahol egy évet töltött. Majd 1983-ban Hajas László mellett, a Hajas Szalonban folytatta karrierjét, egészen 10 éven keresztül. Ez idő alatt sok lehetősége nyílt megmutatni tehetségét a szalon falain túl is. Televíziós és színházi munkákban vett részt, és szépségversenyeken is dolgozott. 1993-ban megnyitotta önálló szalonját, az Erily-t, pár lépésre a Bazilikától.

SZAKMAI SIKEREK:

Épphogy a vállalkozása elindult, 1995-ben megkapta élete felkérését Hansági Gyulától (Hansági Dorka édesapja – a szerk.), így innentől kezdve Joli az Alfaparf bemutató fodrásza lett Magyarországon. Neve összefonódott az olasz cégével, ami mind a mai napig elválaszthatatlan. Ebben az időszakban egymást érték a vidéki bemutatók és a továbbképzések is, így mindig a legújabb tudásanyagot közvetíthette a fodrászoknak. 2006-ban három hetet tanult a londoni Sassoon Akadémián, ami mindent megváltoztatott számára. A külföldi oktatás annyira megtetszett neki, hogy 2010-ben a Mahogany Akadémián is tovább képezte magát.

Miközben részt vett a külföldi szemináriumokon, itthon is pörgött a szakmai élet. Gőzerővel szerveződtek a kollekciók, a show-k és a fotózások, amikben Jolinak is sok feladata akadt. Vidal Sassoon születésnapján 2008-ban volt szerencséje találkozni a mesterrel, akivel közös kép is készült. Ezt a pillanatot szakmai élete koronájaként őrzi.

Molnár Joli a színpadon

NAPJAINK:

2013-ban egy ausztrál fotópályázat férfi kategóriájának első helyezettje lett. A mai napig aktív a szalonban, miközben a Hair-Line oktatóstúdió oszlopos hajvágó trénereként is hozzájárul a tanulni vágyó szakemberek tehetségének kibontakozásához.

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/joli.molnar.5

MOLNÁR JOLI TELJES TÖRTÉNETÉÉRT IRÁNY PODCASTET NÉZNI: