Keresés

Money Board - fodrászeszköz újdonság

Megérkezett a Money Board, amely minden szalon jó barátjává válhat!

A Money Board termékújdonság egy hajfestő eszköz, amely könnyebbé és egyenletesebbé teheti a szőkítők felvitelét a hajra. Fóliás technikák és a fodrászok számára egy igazán hasznos segítőtárs. Magyar fejlesztés, és márkafüggetlenül minden termékkel használható. Magyarország kiemelt colorist szakemberei tesztelték, véleményüket lentebb olvashatod.

Miben tud segíteni?

  • airtouch,
  • babylights,
  • highlights,
  • lowlights.

Minden olyan technikában, amelyben fóliát is használnak a szakemberek.

Money Board
Money Board

Money Board - fodrászvélemények

Szofrán Zsolt

"A Money Board egy olyan hajfestő eszköz, ami minden colorist alapeszköze lesz a jövőben. A táblák segítségével garantáltan egyenletesen lehet a fóliában eloszlatni a szőkítő termékeket, ezzel felgyorsítva a felviteli és világosítási folyamatot. Én imádom őket."

Szofrán Zsolt - colorist, Color Frame szalon

Fábián Andrea

"Ez a szakma folyamatosan fejlődik. Minden nap változik, születnek új dolgok. Mégis valami hiányzott nekem, valami olyan megfoghatatlan dolog, amitől egyedi tud lenni az ember. Ami különbséget tesz szakember és szakember között. Nekem ezt adja a Money Board. Egyediséget, lazaságot, stílust és profizmust. Amikor használom a precíz melírozás során egyedinek érzem magam, lazán használom, nem fárad el a kezem, könnyű tartani a sokadik fólia után is. Igazi élmény vele dolgozni."

Fábián Andrea - Inplace szalon tulajdonos, fodrászmester, Daviness oktató

Dalotti Gergő

"A Money Board az oktatásaim és a szalonmunkám során is segíti a precíziós melírtechnikák kivitelezését. Úgy gondolom, hogy egy hiánypótló eszköz érkezett meg a fodrászpiacra. A kialakításának és a három különböző méretnek köszönhetően hatásos és precíziós technika kivitelezést tesz lehetővé. Egyszóval zseniális."

Dalotti Gergő - L'Oréal Professionnel oktatófodrász

Szikriszt Joci

"A Money Board számomra egy új szeletét adta a szakmának. Korábban nem volt jellemző rám, hogy ilyen eszközökkel dolgozzak, aminek a fő oka az volt, hogy Magyarországon nem volt elérhető hasonló. Mióta az első készletet a kezembe vettem új szintre emeltem a foliyage technikáimat, amit nem csak a vendégeim vesznek észre, de én magam is jobban élvezem ezeket a technikákat. Az pedig, hogy a tükrös szett került hozzám, kifejezetten nagy öröm, mert mindenki észreveszi és megjegyzik, hogy milyen glamour-os."

Szikriszt Joci - JOICO művészeti igazgató

További infó a Money Board közösségi oldalain: Facebook, Instagram, TikTok

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)