Keresés

Nevitaly: növényi alap- és hatóanyagok maximális eredménnyel

Eseménybeszámoló a Nevitaly oktatásáról. Érdemes végigolvasni!

Talán a koronavírus és a járványhelyzet nyomán, de láthatóan felerősödött az igény a fodrászokban az egészségtudatos termékek, módszerek, a növényi alap- és hatóanyagok iránt. A Nevitaly éppen ennek üzenetével, és az ezt megtestesítő professzionális, prémium termékcsaládjaival mutatkozott be első look&learn szemináriumán és colorist oktatásán. Eseménybeszámoló következik a Nevitaly első márkabemutatójáról.

Itthon is bemutatkozott a Nevitaly

Több mint negyvenen vettek részt 2020. augusztus 15-én a Nevitaly első márkabemutató oktatásán Lajosmizsén, a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban. A különleges, természetközeli helyszín passzolt a Nevitaly fő üzenetéhez, hiszen a szinte wellness hangulatú képzésen a fodrászok át is élhették azt, amit a cég úgy fogalmaz meg: a hajnak lelke van. Az olasz márka még csak nemrégiben kezdett el terjeszkedni Magyarországon, most pedig egy olyan colorist termékbemutatóval és szeminárummal jelentkezett, amelynek célja kifejezetten az volt, hogy bebizonyítsa, elérhetőek olyan professzionális egészség- és környezettudatos termékek a hazai piacon, amelyekkel csodálatos eredményeket képesek elérni a fodrászok. Az átfogó képzésen bemutatásra került a két nagy Nevitaly festékcsalád, a CC és a BB, valamint a márka talán legkülönlegesebb újdonsága is, a növényi alapanyagok és illóolajok komplex beépítésével létrehozott hajápolók.

Így zajlott a Nevitaly oktatás

Az olasz Nevitaly márka fejlesztői már az 1980-as évektől keresik és kutatják Földünk legértékesebb kincseit, hogy a legtermészetesebb, mégis professzionális módon reagáljanak a szépségipari igényekre. A Nevitaly look&learn oktatás központi üzenete is éppen a márka filozófiájának teljeskörű átadására épült, amelyet Trangóni Réka és Szabó Gabriella oktatófodrászok négy modell segítségével hoztak testközelbe, és ültettek át a gyakorlatba. A cél az volt, hogy a divatszínek, az őszfedés, és a felvilágosítás területén is bizonyítsák a Nevitaly festékek hatékonyságát, miközben azok irritációmentességéről, és valóban kellemes illatáról is meggyőződhettek a fodrászok.

“Valamennyi modellünk esetében, gyakorlatban bizonyítottuk a termék őszfedő képességét és a Nevitaly színeinek intenzitását, amelyet egy rézvörös és egy élénk divatárnyalattal mutattunk be a résztvevők számára. A természetes világosítás eredményessége lenyűgözte a jelenlévőket, hiszen ezeknek a színeknek tényleg egészen elképesztő fénye és csillogása van. Nem utolsó sorban pedig megmutattuk, hogyan tudjuk egyúttal kezelni a beteg fejbőrt, és hogy milyen kellemes aromaterápiás, relaxációs kezeléssé változtathatjuk a hajfestést a Nevitaly által.” – árulta el nekünk Trangóni Réka.

Az oktatófodrász továbbá kiemelte:

“Mi mindig olyan modelleket választunk, akinek a haja kihívást jelent, hogy ténylegesen be tudjuk bizonyítani, ezek az anyagok mire is képesek. Nyilván egy fodrász szaktudása elengedhetetlen, fontos jól használni a jó termékeket, de ehhez a fodrásznak tudnia kell azt is, hogy milyen anyag van a kezében. Éppen ezért az oktatásainkon mi mindent az asztalra teszünk, mindent elmondunk, ami a jó eredményhez kell.”

Ahogy a bemutatón is elhangzott, a Nevitaly termékcsaládjai az egyensúlyt, a természettel való harmóniát kívánják megteremteni, legyen szó hajápolásról, festésről, vagy akár extravagáns színezésről. Az biztos, hogy a felvonultatott szortiment egészen széles színskálát kínál. Az oktatófodrászok szerint, a színek, az egészséget is védő fejlesztési és gyártási technológia eredményeképpen, nemhogy veszítenének az intenzitásukból, de tartósan még teltebbek, élettelibbek is lehetnek. Ez a ragyogás látványos volt Lajosmizsén is, ahová olyan fodrászok mentek el, akiknek saját bevallásuk szerint is kifejezetten fontos, hogy tudják, sem nekik, sem a vendégeiknek nem árt, amivel dolgoznak.

“Többen teljesen újként érkeztek, de voltak ismerős arcok is, akik eddig más márkáinkkal dolgoztak. Szeretik azokat a termékeket is, mégis felkeltette az érdeklődésüket a lehetőség, hogy megismerjenek egy valóban egészségtudatos, prémium terméket. A Nevitaly esetében pedig ez nemcsak jól hangzó ígéret, ezt mindenki a saját bőrén is megtapasztalta ezen az oktatáson, többen azt is megjegyezték, milyen fantasztikus wellness-hangulatot eredményez már önmagában az illat, ami az illóolajok által körbevesz bennünket.” – mesélte az eseményt követően Trangóni Réka. Az oktatófodrász szerint is nagyon pozitív légkör alakult ki, az egyébként általuk tudatosan, a járványügyi védekezés valamennyi szabályát szem előtt tartva – és minden résztvevőnek Nevitaly-maszkkal kedveskedve –, megrendezett bemutatón.

Trangóni Réka szerint tehát az, aki kipróbálja, avagy el is köteleződik a Nevitaly mellett, egy új életformának, egy Magyarországon több szempontból valódi újdonságként ható filozófiának talajára lép: ebben a talajban pedig a természet ereje gyökerezik. Ez az a meggyőző erő, amiről már Fátrai Krisztina is beszélt a Fodrászinfónak, miután független fodrászszakértőként felkérték a Nevitaly termékek tesztelésére – ha érdekel mit mondott a szakember, kattints ide!

“Teljesen világos, hogy egy fodrász számára a vendége egészsége, és egyben a sajátja is fontos. Azért jöttek el ennyien, mert ma már azt is egyre többen látják, hogy egyáltalán nem mindegy egy fodrász számára, hogy miben “kotor” egész nap, milyen szerekkel érintkezik, mit lélegez be, és hogyan hat mindez a fizikai és lelki állapotára hosszútávon. Ezen túl pedig, a vendégeinek sem mindegy, hogy mi kerül a fejbőrükre, vagy hogy otthon éppen mivel ápolják a hajukat két festés között. Mióta a Nevitaly-t használom, és a képviselőink járják ezekkel a termékekkel az országot, kifejezetten az a tapasztalatunk, hogy ez az igény nagyon erősen jelen van, ilyen értelemben nem beszélhetünk különbségekről főváros-vidék viszonylatban sem: az egészség mindannyiunknak egyformán fontos.” – tette hozzá Trangóni Réka az szemináriumot követően.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni a Nevitaly hazai képviselőit!

BORSÁNYI GERGELY

tel.: +36-20-425-3299

SÁNDOR SZILÁRD

tel.: +36-20-345-3007

AZ ÚJDONSÁGOKÉRT KÖVESD A NEVITALY SOCIAL MEDIA FELÜLETEIT!

Facebook: https://www.facebook.com/nevitaly.hu/

Intagram: https://www.instagram.com/nevitaly_hu/

Forrás és képek: Nevitaly Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)