Keresés

NVNT: újíts és alkoss Bódi Ákos professzionális fodrászati termékeivel!

A modern termékcsalád, az NVNT Haircare történetét ismerhetitek meg.

Megérkezett a professzionális fodrászpiac legújabb innovációja: a NVNT Haircare termékcsalád. Az egyedülálló brand megálmodója Bódi Ákos, aki közel 20 éven át dolgozott a TIGI Professional oktatási igazgatójaként. Az elismert fodrász tavaly úgy döntött, hogy szabadúszóként folytatja tovább, és ahogy látjuk is, nem sokáig tétlenkedett. Most megismerheted Ákos előremutató márkájának hátterét, cikkünk végén pedig az NVNT első hazai bemutatójának részleteit is megosztjuk: görgess tovább!

Híd a művészet, a tudomány és a fenntarthatóság között – bemutatkozik az NVNT Haircare

Az NVNT Haircare portfóliót a legmodernebb technológiával gyártott termékek alkotják, megteremtve a tökéletes egyensúlyt a maximális hatékonyság és a minimális környezetre gyakorolt hatás érdekében. A végeredmény egy olyan modern termékcsalád, ami organikus tulajdonságainak köszönhetően nem csak a haj legjobb tulajdonságait emeli ki, de a környezettudatos mindennapok kialakítását is elősegíti.

A szortiment előremutató, uniszex, környezetbarát és elengedhetetlen funkciójú termékekből áll, amelyek használata a fodrászoknak kreativitást, a szalon vendégeinek pedig páratlan élményt biztosít. Bódi Ákos a következő módon ragadta meg saját professzionális márkájának lényegét:

“Egy új fejezet kezdődött a karrieremben, mely során lehetőséget kaptam arra, hogy az elmúlt 30 évben szerzett tapasztalataimat egy saját koncepció keretein belül valósítsam meg (…) A célom egy egyszerű, mégis minden igényt kielégítő, sokoldalú termékcsalád kialakítása volt, ami a jövő fodrásza számára nélkülözhetetlen a hétköznapi munkájához. A márka gerince az oktatás és az inspiráció. A fejlődés kulcsa az olyan hasonló látásmódú fodrászokkal való együttműködés, akik számára ugyanolyan fontos a folytonos megújulás és a kreativitás.”

Bódi Ákos portré

AZ INNOVÁCIÓ MÖGÖTT ÁLLÓ PORTFÓLIÓ

Az NVNT termékek hatékonysága egy olyan molekuláris technológiának köszönhető, ami a kémia és a biológia kombinációján alapszik. Ennek köszönhetően mind a funkcionalitás, mind a hatékonyság terén is a maximumot nyújtják.

A szortiment tagjai 4 kulcsfontosságú hatásmechanizmussal segíti hozzá a hajat a látványos javuláshoz:

  • újjáépíti és megerősíti a haj kötéseit;
  • aktiválja a hosszú távú regeneráló funkciót;
  • célba veszi a sérült hajat és óvja a természetes tincseket;
  • a savas pH-nak köszönhetően lesimítja a kutikulát és védik a festett részeket.

NVNT-TERMÉKCSALÁD MINDEN HAJTÍPUS SZÁMÁRA

Az NVNT-termékcsalád tagjai mind olyan összetevőket tartalmaznak, melyek megoldást kínálnak a legkülönfélébb hajtípusok igényeire. A hajápolás mellett a formázó és a finish termékek is nagy hangsúlyt fektetnek a kreativitás támogatására, mind a fodrászok, mind a vendégek számára. A portfólióban számos szuper készítményt találni, de kettőt mindenképp érdemes már elöljáróban is megismerni:

#1 Az NVNT Haircare SOS hajmaszk egy olyan sokoldalú pakolás, ami több módon is használható. Egyrészt egy nagyon intenzív hidratálóként és hajszerkezetjavító kezelésként, másrészt egy megelőző védelemként is alkalmazható a vegyi munkák (pl.: festés, szőkítés, stb.) során. Három jelentős hatást tulajdoníthatunk neki: nagyon látványosan és érezhetően javítja a hajszálak szerkezetét, védi a hajat és nem utolsó sorban semlegesíti az ammónia szagát a vegyszeres munkák közben.

#2 Az NVNT Haircare anti humidity spray egy multifunkcionális párataszító pajzsként működik az összes hajtípus és textúra esetén – minden körülmény között ápolja és védi a hajat. Könnyed állaga ellenére erőteljesen képes kiegyenesíteni a hajszálakat, miközben a szöszös textúrát és a statikusság kialakulását is kontrollálja. Az elkészített formának hosszú távú tartást biztosít.NVNT 

NVNT anti humidity spray

Fontos tudni, hogy a funkció, a megjelenés, a maximális felhasználói élmény, az illat, de gyakorlatilag minden a márka fenntarthatóság iránti elkötelezettségét szimbolizálja. Ennek megfelelően az NVNT összes terméke:

  • vegán,
  • cruelty free (=kegyetlenségmentes),
  • SLS-, SLES- és parabénmentes,
  • 96%-ban természetes összetevőkből áll,
  • bőrgyógyászatilag tesztelt.

EGY KIS EXTRA, AVAGY AZ NVNT-TERMÉKCSALÁD ILLATESSZENCIÁJA

Bódi Ákos és a termékek fejlesztő csapata különös hangsúlyt fektetett az NVNT hajápoló termékek illatjegyeinek megalkotására is. Így a végeredmény egy olyan gyengéd, pazar, egzotikus aroma lett, amiben egyaránt felfedezhető az édesgyökér, a szilva, a citrus, illetve a levendula, a nőszirom és a fahéj illatának egyvelege. Ezek után a tonkabab, a vanília és az ‘ambery’ illatkeverék ragadja meg érzékszerveket – imádni fogod!

AZ NVNT HAIRCARE HIVATALOS HAZAI FORGALMAZÓJA:

Díva Kft.

cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 30.

email: info@divakft.hu

telefonszám: +36-20-388-2760 // +36-1-238-0157

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy minden fodrászkolléga értesülhessen Bódi Ákos márkájáról – köszönjük! 🙌