Keresés

Ezért válsz profi vállalkozóvá, ha a Salonic rendszerét használod

Ha digitális naptárat keresel, akkor a Salonic rendszer neked való!

Bogdán Dávid, a Salonic online ügyfélkezelő és időpontfoglaló rendszerének megálmodója nem rég meghívást kapott Gattyán György Legnagyobb Vállalkozás című műsorába. Dávid az interjúban lényegre törően mesélt arról, hogy milyen módon segíti a szolgáltatásokat nyújtó cégek életét a magyar fejlesztésű digitális naptár. Mi már több alkalommal írtunk a Salonic előnyeiről, ezért ha még most először találkozol az online rendszerrel, akkor ebből a cikkből egy átfogó képet kaphatsz a működéséről.

A Salonic használata túlmutat az online időpontfoglaláson

A digitális technológiák használatához sok tévhit és irreleváns félelem társul. Szerencsére a Salonic online időpontfoglaló rendszer megjelenésével ezek a kételyek megszűnni látszanak. Egyre többen ismerik fel, hogy szolgáltatóként épp az online lehetőségek kiaknázása jelenti a fejlődés kulcsát.

A fodrászatok sikeréhez például nagy mértékben hozzájárul, ha az üzlettulajdonosok bele mernek vágni egy digitális naptár alkalmazásába. Viszont fontos tudni, hogy a Salonic az időpontfoglaláson túl rengeteg plusz funkciót biztosít, ami nem csak a vendégeket, de a flexibilis és átlátható szalonműködést is segíti.

Interjú Bogdán Dáviddal

Bogdán Dávid, a Salonic feltalálója, fejlesztője és tulajdonosa épp ezekre az előnyökre hívta fel a figyelmet a vele készített videóinterjúban. Most nézzük meg együtt, hogy a Salonic használata hogyan segíti a fodrászok és vendégek életét:

A Salonic legfőbb előnyei fodrász és vendég szempontból

Az interjú során Dávid több szempontból is kiemelte, hogy a Salonic használata milyen funckiókkal támogatja a vállalkozásokat, szalontulajdonosokat, székbérlőket (alkalmazottakat) és vendégeket.

Mellette a videóban Heiszler Ivett, a Heiszler Szalonok tulajdonosa és fodrásza is megszólalt, aki elsők között vált Salonic felhasználóvá. Fontos tudni, hogy Ivett jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő haj- és szépségszalonját üzemelteti. Sikereinek köszönhetően most már marketing-, illetve üzletfejlesztési képzéseket is tart. Az eredményes fodrászszalon-menedzsment részeként a Salonic használatát is mindig megemlíti.

Összegezzük, hogy miket hallhattunk Dávidtól és Ivettől!

Salonic a szalon megfelelő működéséért

Dávid úgy fogalmazott, hogy a Salonic-felhasználók időt kapnak ajándékba, hiszen a rendszer nem csak felgyorsítja, de automatizálja a mindennapos teendőket. Emellett rengeteg modul és funkció teszi még könnyebbé és átláthatóbbá az ügyfélkezelést.

Többek között a(z):

 • hírlevélküldés,
 • számlázásintegráció,
 • előlegfizetési lehetőség,
 • napi/heti/havi riport,
 • automatikus (SMS-ben vagy emailben kiküldött) időpont-emlékeztető

segíti a mindennapos adminisztratív munkák automatizálását.

Heiszler Ivett, a Heiszler Szalonok tulajdonosa elsők között vált Salonic felhasználóvá

Ivett fodrászként és szalontulajdonosként azt is kiemelte, hogy számukra mik jelentik a legnagyobb előnyt. Náluk:

 • a kassza funkcióval nyitják és zárják a napot, ráadáasul a munkatársak fizetését is a Salonic rendszeréből számolják ki;
 • a raktárkészlet-kezeléssel könnyítik meg a leltárt és a termékrendelést, ugyanis a rendszer követi a festékek fogyását;
 • a fodrászok mindig felírják a vendégeik adatlapjára, hogy milyen színnel festették a haját és milyen egyéb termékeket használtak a végeredmény eléréséhez;
 • az előlegfizetéssel jelentősen redukálódtak a lemondások;
 • a Salonicon keresztül elégedettségi kérdőíveket küldenek vendégeiknek, hogy lássák milyen módon kell a későbbiekben fejleszteniük a szolgáltatásaikat.

Salonic a vendégekért

A Salonic mindemellett a vendégek kényelmét is szolgálja azzal, hogy online bármikor be tudnak jelentkezni fodrászukhoz, anélkül, hogy megzavarnák a munkában vagy a hétvégi pihenésben. Így nem áll fent olyan probléma, hogy a szalon nyitvatartását kell figyelni.

Ivettől megtudhattuk, hogy saját tapasztalataik szerint a legtöbb bejelentkezés vasárnap érkezik, amikor szalonjaik zárva tartanak. Ez is bizonyítja, hogy az online lehetőség mindenki számára komfortos megoldást jelent.

Itt az idő, hogy kiróbáld ki a Salonic ingyenes próbaverzióját!

Szeretnél felhasználói szemmel is belelátni, hogy mire képes a Salonic? Akkor a 30 napos SMART csomag próbaverziója csak rád vár! Így egy hónap alatt díjmentesen – tehát minden fizetési kötelezettség nélkül – tesztelheted a rendszer összes funkcióját.

Ez idő alatt célszerű összegyűjtened, hogy mik azok a modulok, amik a vállalkozásod számára valóban hasznosak és mik azok, amik nálad kevésbé élveznek prioritást. Ennek köszönhetően a próbaverzió határidejének lejártával már pontosan tudni fogod, hogy végül melyik Salonic-csomagra érdemes előfizetned.

Ha úgy döntesz, hogy szívesen igénybe vennéd a Salonic szolgáltatásait – de jelenleg egy másik időpontfoglaló rendszert használsz -, a csapat még az adatátköltöztetést is ingyen vállalja!

Összegezve:

 • 30 napos ingyenes próbaverzió a Salonic összes funkciójával
 • díjmentes adatköltöztetés másik időpontfoglaló rendszerből
 • 100% támogatás

Vágj bele még ma! A regisztrációhoz kattints a képre:

Forrás és képek: Salonic