Keresés

Az online bejelentkezéssel elégedett vendégek és fodrászok

A Salonic által ajánlott online bejelentkezés sokak életét megkönnyítette.

A fodrászati piacon pár éve már jelen vannak az online időpontfoglaló platformok, ám virágzásuk igazán most kezdődött. Ebbe a témakörbe vágott bele a Salonic is, ami már most neves szalonokkal büszkélkedhet, ráadásul nem is akárhogy: felhasználóik ódákat zengenek róluk. Kíváncsiak voltunk a titkukra, ezért a rendszert használó szalontulajdonosokkal, és a Salonic megálmodójával, Bogdán Dáviddal is beszélgettünk egy jót, aki nem csak a program egyedüli fejlesztője, hanem az ügyfelek elsődleges kapcsolattartója is.

Egy vállalkozás nagy falat: „elinduljunk, ne induljunk? Fel van rá készülve a szakma? Szeretni fogják a termékeinket a felhasználók?” – ilyen és ehhez hasonló kérdések talán minden vállalkozót foglalkoztatnak… pláne akkor, ha teljesen új, saját cuccal lép a piacra. Egy kis háttérbeszélgetésből hamar kiderült, hogy Dávid mindig is hitt a Salonickban, csapatában és saját vízióiban. Belevágott és milyen jól tette: a Salonic online időpontfoglaló rendszerét egy szerethető, praktikus, menő kis felületté fejlesztette, amiről a szalontulajdonosok ódákat zengenek.

Felhasználói vélemények a Salonic online időpontfoglaló rendszeréről

Kíváncsiak voltunk a Salonic-titokra, ezért megkértünk pár szalontulajdonost, meséljenek ők tapasztalataikról, miért váltottak erre a rendszerre.

RUFF ATTILA – RUFF HAJSTÚDIÓ

„Nagyjából hat éve használok online bejelentkező rendszert. A Salonicot rögtön magaménak éreztem, mert a személyre szabhatósága számomra kimagasló. Annyira kifinomultak a beállítások, hogy még a “legháklisabb” fodrász (mint mondjuk én is), testre szabhatja a naptárját a legőrültebb munkaszokásaira.

Nem tudom, másnál hogy van, de nálunk az online bejelentkezések többsége nyitvatartási időn túl, általában az éjszakai órákban történik. Mivel sok a fiatal kollégám, akiknek javarészt fiatalabb vendégeik vannak, ezért az online foglalási lehetőség kiemelten fontos. Teljesen érthető: nekik ez a természetes, ebben nőttek fel.

Amit még nagyon szeretek, hogy a Salonic nem csak egy bejelentkező felület, hanem egy szalonműködést segítő rendszer, ami a kasszától a kuponkezelésig, a raktárkészlettől az automatikus időpont emlékeztetőkig, gyakorlatilag mindent tartalmaz. És ha mégsem? Akkor tökéletesen működik a “Salonic segélyhívó”, aminek másik oldalán Dávid van a 0-24-es supporttal. Bármikor tudsz beszélni Dáviddal, aki maga a Salonic.”

HEISZLER IVETT – HEISZLER SZALON

“Egy 15 fős szalont vezetek, és aktív szalonmunkát is végzek. Őszintén szólva gyenge oldalam a táblázatok szerkesztése, a statisztikák pontos vezetése, kiértékelése, az eredmények és teljesítmény mérése – de azt tudom, hogy ezek monitorozása fontos velejárói egy sikeres vállalkozásnak. Több hasonló rendszert próbáltam már, de valami mindig hiányzott. Ezután több dolog miatt döntöttem Dávid és a Salonic mellett: megnyugtató, hogy a support mindig teljeskörű. Mindig kapok kézzel fogható megoldást, ha bármi elakadásom van, ugyanis maga a rendszer programozója áll a rendelkezésemre.

Rengeteg fejlesztés, frissítés, újdonság kerül bele a rendszerbe hétről-hétre a partnerek ötletei alapján. Jó érzés, hogy számít a véleményünk és a jó ötleteket mindig szívesen fogadja Dávid.

Nagyon jól átlátható a raktárkészlet és az a fantasztikus, hogy ha árurendelést kell összeírnom, nem szükséges bemennem a szalonba, otthonról is meg tudom tenni. A marketing tevékenységekben is rengeteget segít. Én a szülinapos funkciót, a teljes költést és a legnépszerűbb termékek funkciót szeretem a legjobban, és használom is marketing célra.

Arról nem is beszélve, hogy a rendszer a legnagyobb mumusunkat, az elfelejtett időpontokat csökkentette gyakorlatilag a nullára a kiküldött emlékeztetőknek köszönhetően. A “fekete lista” funkció pedig egy áldás – ha sok “rossz pont” van egy vendég neve mellett, akkor a funkció egyszerűen bekapcsolható, és számára nincs több szabad időpont szalonunkban, nem rabolja többé a drága időnket.

A Salonic olyan, mint egy precíz kolléga, aki mindenki keze alá dolgozik. A szalon koordinátorok életét különösképpen megkönnyíti. Egy vendég előző időpontjai alapján mindennek utána tudnak nézni egy adott vendég profilján, ami nagyban segíti munkájukat.”

BORBÁS NORBERT – BARBERRY BEAUTY

“Azért döntöttem a Salonic mellett, mert meggyőző volt a részletes bemutatása egy személyes találkozó keretein belül. Mielőtt megfogalmazódott volna bármilyen kérdésem, Dávid megválaszolta. Ha szóba került egy megoldandó feladat, szinte azonnal megoldást kaptam rá.

Nagyban megkönnyíti a vállalkozás életét, mivel imádják használni a vendégek. Nekünk és nekik is rengeteg időt spórol, hiszen nincs szükség felesleges párbeszédekre az időpont foglaláshoz. Hasznos emlékeztető emailt és sms-t küld automatikusan, kizárva annak a lehetőségét, hogy a vendég elnézze az időpontot, vagy elfelejtsen eljönni. Azt érzem, hogy vendégeink mintha komolyabban vennék az időpontot, mivel úgy érzik, a Salonicon keresztül az kőbe van vésve. Ami nagyon praktikus, hogy az egy szalonon belüli, eltérő szolgáltatásokat is testre lehet szabni. Nálunk külön van fodrász és borbély rész, más árakkal és más szolgáltatásokkal, mégis könnyen tudják értelmezni a vendégek.”

MÓRÁDI ZSOLT TÁRSTULAJDONOS – BARBERTRUCK

“Van két hazai szálláshelyem, ahol már régebb óta használunk magyar fejlesztésű, online bejelentkező rendszert. Nagyon hasznosnak és a mai világban elengedhetetlennek tartom, ezért nem volt kérdés, hogy a Barber Truck-nak is legyen egy ilyen rendszere. A support miatt elsősorban magyar fejlesztésűt kerestem, ekkor találtam rá a Salonicra. Dáviddal beszéltem, megmutatta a programot: a bejelentkezéstől a készletkezelésig és elkezdtük a közös munkát. Egyre több az online foglalás, nincs elfelejtett időpont. Ha pedig valamivel elakadunk, azonnal hívjuk, átbeszéljük és a kérdéses pontok fejlesztése a legtöbb esetben pár napon belül megvan. Kell ennél jobb szolgáltatás?”

Ismerd meg a Salonic készítőjét, Bogdán Dávidot!

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy Dávid mit gondol a rendszerről:

  • miért vágott bele ennek fejlesztésébe,
  • kinek ajánlja,
  • neki melyik funkció a kedvence, és
  • milyen érzés nap mint nap ebben a szakmában tevékenykedni.

Az alábbi videó interjúból ez is kiderül. Ha van egy kis időd, mindenképp nézd meg:

Ismerjük meg a Salonic online időpontfoglaló rendszert 🤗 A Heiszler Szalonból jelentkezünk!

Posted by Fodrászinfó on Monday, July 8, 2019

Megtetszett a Salonic online időpontfoglaló rendszere? Próbáld ki 30 napig ingyen!

Vedd fel a kapcsolatot a Salonic csapatával!

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Salonicról, csatlakozz egy kattintással a Salonic.hu online naptár közösség nevű Facebook csoporthoz, ahol első kézből értesülhetsz minden friss akcióról és információról. Kérdés esetén hívd az alábbi telefonszámot, vagy írj az alábbi e-mail címre:

TELEFONSZÁM

+36 30 40 6 88 77

E-MAIL

info@salonic.hu

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Időpontfoglaláshoz kattints ide!

Szöveg: Salonic & Fodrászinfó

Képek: Salonic