Keresés

Kompos Tamás sikertörténete a Salonickal

intro

A tudatos digitalizáció jegyében a Salonic csapata most egy rendhagyó LIVE bejelentkezéssorozatot indított, aminek fókuszában az ügyfeleik állnak. Céljuk nem más, minthogy a tájékozódók plusz impulzusokat nyerjenek egy olyan szakember szemszögéből, aki már használja a Salonic online időpontfoglaló rendszerét. Ezáltal ők maguk is inspirálódnak, ötletet gyűjtenek a továbbiakhoz. Első “vendégük” Kompos Tamás, a Hedge Hair szalonok tulajdonosa és üzletvezetője volt.

Kompos Tamás portré

A Fodrászinfó olvasóinak már biztosan ismerősen cseng Kompos Tamás neve, hiszen egy korábbi interjúban mi is feltártuk a Hedge Hair szalonok tulajdonosának a szakmához kapcsolódó viszonyát. Ha mégis lemaradtál volna, summázva is érdemes megismerni Tamás szakmai pályáját, hiszen nem kis utat tett meg a hazai fodrász szférában. Közel 20 éve alapította a Hedge Hair-t Debrecenben, ami időközben kinőtte magát, és egy franchise szalonhálózatként megjelent Nyíregyházán és Budapesten is.

A fővárosban való jelenlét sok kihívást rejtegetett magában, de szépen lassan minden puzzle darab a helyére került, így jött képbe a Salonickal való partneri viszony is a Hedge Hair budapesti üzletében. Tamás üzletpolitikája minden esetben a közös érdekek kidomborítása és a csapatmunka értékének kihangsúlyozása, így nem véletlen, hogy az online időpontfoglaló rendszer bevezetésekor a Salonic csapata mellett döntött. Bogdán Dávid magyar fejlesztésű rendszerének sikere ugyanis nem kizárólag a profi technológiai megoldásokon alapszik, hiszen a partnereikkel történő közös együttműködés is mindig példaértékű volt a cég életében.

Kompos Tamás, a Hedge Hair Group megálmodója

A Hedge Hair & Salonic együttműködés

A Hedge Hair & Salonic együttműködés eredményessége, hogy a két vállalkozás filozófiája nagyon hasonló. Mindkét tulajdonos ugyanazokat az alapelveket vallja, miszerint: minden a jó csapaton, az alázatkészségen és a precizitáson múlik. Ezek a gondolatok ki is domborodtak az élő beszélgetés alatt, és persze szó esett arról is, hogy Kompos Tamás számára miért volt fontos a Salonic rendszerének bevezetése, és miért tartja kiemelkedőnek a használatát.

Úgy fogalmazott, hogy Budapest egy világváros, ezért egy fővárosi fodrászszalon életében elengedhetetlen az online bejelentkezés. Ha az üzletek nem adják meg ezt a lehetőséget a vendégeiknek, akkor az sok kaput bezár. Az egyik legnagyobb élménye a Salonic használatával a folyamatos telefonhívások megszüntetése volt, azaz, hogy a rendszer bármikor képes a háttérben elvégezni azt az adminisztrációs munkát, amivel máskor a fodrásznak kéne foglalkoznia. Ennek köszönhetően teljesen mindegy, hogy este tíz vagy tizenegy órakor jelentkezik be egy vendég, a szakember életére ez nincs kihatással.

Ezzel szemben Kompos Tamás számára mégis az üzletvezetői szempont volt a leginkább mérvadó a Salonickal kapcsolatban, kedvenc funkciói között:

  • az ügyviteli rendszert
  • a raktárkészlet-kezelést és az anyagfelhaszálási funkciókat

emlegette. Ezeknek köszönhetően ugyanis bármikor képes lehívni az üzlet forgalmáról, illetve a kollégák munkájáról szóló riportokat, meg tudja határozni, hogy mikor van szükség nagyobb marketingtevékenységre, az anyagfelhasználás adatai alapján pedig mindig előre fel tud készülni a pótlásra. Fontosnak tartja, hogy az online naptár segítségével pillanatok alatt átlátja egy napját, így a feladatok megtervezése is sokkal gördülékenyebb és flexibilisebb.

A TELJES VIDEÓBESZÉLGETÉS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A VIDEÓRA:

Sikersztorim a Salonic online időpontfoglalóval

Imádjuk a sikertörténeteket, ezért minden hónap első hétfőjén hozunk Nektek egyet! Miért❓Mert: ✅ Büszkék vagyunk ügyfeleinkre! ✅ A valóban megtörtént sikersztorik mindenkit inspirálnak, ötleteket, energiát meríthetünk belőlük! ✅ Összetartó online közösség vagyunk, folyamatosan fejlődünk és megosztjuk egymást között a tudást. 📣💇‍♂️Idei első vendégünk Kompos Tamás, a Hedge Hair Fodrászat tulajdonosa, aki debreceni fodrász üzletei mellett, 2020-ban nyitotta Hedge Hair Budapest exkluzív szalonját. 🗝A LIVE beszélgetésben megismerhetitek Tamás munkásságát, üzletpolitikáját, csapatcentrikus gondolkodását és azt, miként támogatja mindennapos munkáját a Salonic rendszere. 🎬 ÉLŐ adásunkat a Salonic idővonalán tekinthetitek meg, tartatok velünk: https://www.salonic.hu/live 🔗Ha többet szeretnétek tudni Rólunk csatlakozzatok csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/775858009444256/

Posted by Salonic - Az új naptárad - Online bejelentkezéssel on Monday, February 1, 2021

HA KEDVET KAPTÁL A SALONIC RENDSZERÉNEK KIPRÓBÁLÁSÁHOZ, KATTINTS A KÉPRE:

Tudtad?

A Salonic február 26-án ünnepli a harmadik születésnapját, ezért a csapat mindenféle jóval készül számotokra! Kedvezményes időszakra lehet számítani, ezért a hónap végén érdemes figyelni a részleteket – mi szóltunk! 😉

Cover kép: Kompos Tamás