Keresés

Szülinapot ünnepelt a Selected Barberközpont!

Éppen egy éve nyitott a Selected!

A Selected Barberközpont egy rendkívül sokrétű hely: borbélyszalon, oktatóközpont, stúdió és kávézó egyszerre. A csapat tagjaival már számos interjút készítettünk, ezúttal pedig az egyéves születésnapi bemutatón vettünk részt.

Séllei Balázs korábbi interjúnkban már említette, hogy nem szokványos bemutatóra számíthat a közönség, ez pedig így is történt. A showműsorba illően kezdte a bemutatót, amelynek hangulatát és alapját a Daft Punk zenéje és klippjei biztosították. Ezek egymás után helyezve egy kerek történetet hoznak létre, annak ellenére, hogy külön-külön is értelmezhetők. A Selected is ezt képviseli: mindenki hozza a maga stílusát, mégis a végén egy kerek csapat alakul ki.

Selected születésnap - nem szokványos bemutató

Ha a bemutató alapkoncepciója nem lett volna eléggé egyedi, akkor a következők már biztosan: a fodrászok és a modellek gyors ütemben váltották egymást a programon, ráadásul a szereplőket követni kellett egyik helyiségből a másikba. A fodrászok ki is emelték, hogy a formátum és az esemény célja inkább az inspiráció, mintsem az oktatás.

A hajvágás mellett szó esett a Selected tagjainak személyes történetéről, nehézségeiről, álmairól, valamint a barberközpont jövőjéről és az azzal szorosan összefüggő LEARNZ oktatófelületről. Előkerült a Selected víziója is: összetartani a széthúzó szakmát. Hiszen kicsiben a Selected falain belül is ez történik, az egyéni stílusok egy összetartó csapattá állnak össze.

🤩Különleges bemutató a Selected születésnapján!🤩

Posted by Fodrászinfó on Sunday, May 12, 2024

A történeteken kívül természetesen hajvágásokat is végigkövethettünk, az elkészült frizurákkal pedig körbejártak a modellek.

Selected Majális

Az ebédszünet után, a komoly szakmaiságot félretéve indult a Selected "Majálisa". A szakmához vagy a Selectedhez kapcsolódó játékokban vehettek részt a borbélyok:

  • céllövölde,
  • kvíz,
  • fade- és styling versenyek

Természetesen a legjobbaknak járó nyeremények sem maradtak el a Wahl Professional és a Klippers jóvoltából, és a jó hangulat is végig kitartott.

Selected születésnap képekben

Boldog születésnapot Selected!

Képek: Selected

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)