Keresés

Világszínvonalú KEVIN.MURPHY show Budapesten!

Magyarországon került megrendezésre a Refelctive Perspective elnevezésű KEVIN.MURPHY show.

A fodrászesemények mindig jó alkalmat nyújtanak a szakmázásra, új emberek megismerésére és inspirálódásra. Kiváltképp, ha olyan színvonalas és nagy volumenű eseményről van szó, mint a június 9-10-i KEVIN.MUPRHY show. A brand idén ünnepli huszadik születésnapját, a Reflective Perspective show pedig összekötötte a múltat, a jelent és a jövőt egy látványos, inspiratív bemutatóval és kiállítással.

Első nap

A jó hangulat már az első percekben megjelent, hiszen az előtéri kiállítótér és merch shop megtekintése után DJ és énekesnő várta a vacsorasztalokhoz ülő szakembereket és influenszereket. A vendégeket Kevin Murphy is köszöntötte majd átadta az idei Icon Awards díjat, amelyet a Ginger and Maude szalon (USA, Portland) kapott.

A Reflective Perspective tehát visszanyúlt a kezdetekhez, a múlt inspirációja jelent meg a jelenlegi és a jövőbeli munkákban és kollekciókban egyaránt.

"A fodrászat arról szól, hogy azt csináljuk, amit szeretünk. Bármit csinálhatunk a szakmán belül, csupán a két kezünkre van szükség" - emelte ki Kevin Murphy, aki maga is színpadra lépett egy styling bemutatóra.

A fodrászbemutatókon kívül hallhattunk szalontippeket, sokat megtudhattunk a jövő zálogairól, amelyek

  • a fenntarthatóság,
  • a vegán formulák,
  • a Mesterséges Intelligencia

A KEVIN.MURPHY is törekszik ezek hangsúlyozására, a jövőben pedig ez egyre inkább meg is mutatkozik majd.

A márka nemzetközi coloristjai color blocking technikát mutattak be szőke és vörös hajakon, de szó esett a göndör haj népszerűségéről. A színpadon megjelenő frizurák egy része az elmúlt 20 év legendás hajvágásainak újraalkotása volt, azt pedig több fellépő is kiemelte, hogy ez a rendezvény inkább az inspirációról és a kreativitásról szólt, semmint az oktatásról.

Az első napot afterparty zárta, amely valóban lehetőséget adott a világ minden tájáról érkező szakembereknek egymás megismerésére.

Második nap

A második nap a bemutatók tekintetében az első nap folytatásának is tekinthető, ám a fodrászok ezúttal jobban belementek a részletekbe. Szóba került többek között:

  • fodrászkarrier,
  • Kevin.Murphy pályakép és fejlődés,
  • termékbemutatók

Ezen kívül sor került élő címlapfotózásra és pódiumbeszélgetésekre is.

Szóba kerültek a szőke és vörös hajszíntrendek, amelyek ma egy fodrász legfontosabb szalonmunkái közé tartoznak. 2025-ben új színek érkeznek a márka festékpalettájára, People néven pedig egy új kollekció is hamarosan napvilágot lát, amely azt emeli ki, hogy mi közös mindannyiunkban. A fináléban pedig ismét a színpadra lépett minden modell, valamint a fodrászok és stylistok:

A KEVIN.MURPHY tehát világraszóló bemutatót tartott Budapesten, az pedig külön öröm, hogy kerek jubileumán köszönthettük a márkát és legendás alapítóját hazánkban. Szerkesztőségünk a korábbi berlini bemutatón is ott volt, a következő show-t pedig már most izgatottan várjuk!

KEVIN.MURPHY show képekben

Képek: KEVIN.MURPHY

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)