Keresés

Wella School Program - tanulj a Wella Professionals-nél!

A Wella School Program egyre nagyobb népszerűségnek örvend!

Szerencsére az oktatás és a továbbképzés egyre fontosabbá válik a legfiatalabb fodrászgeneráció számára is. Ennek támogatására jött létre a Wella School Program, amely a tanulókat és a pályakezdőket ismerteti meg a Wella Professionals rendszerével és termékeivel. A program a Wella Nyári Akadémia előszobájaként is funkcionál.

„Már korábban is felvetettem a Wella Professionals magyar vezetőségének, hogy kellene egy olyan program, amely kifejezetten a fiatalokat célozza meg. Rengeteg márka elérhető a piacon, valahogy segíteni kellene a tanulókat a választásban.” – mesélte nekünk Pápai Gábor. A fodrász tavaly szeptemberben tartott egy HTK rendezvényt saját szalonjában, amire óriási érdeklődés alakult ki. Ekkor fogalmazódott meg a folytatás gondolata, a következő eseménynek pedig már a Wella Studio Budapest adott otthont.

Wella School Program – ezért válaszd!

A Wella School Program oktatásai havonta egy alkalommal kerülnek megrendezésre (egy pénteki napon) a Wella Studioban, valamint néhány alkalommal vidéki fodrásziskolákban. A változatos témájú képzéseken ingyenes a részvétel, Pápai Gábor pedig minden alkalommal egy vendég előadót is meghív. A program keretein belül oktatott már többek között

  • Képíró Tamás,
  • Kiss Szilvia,
  • Hintenberger Máté

Ennek köszönhetően a tanulók széles körű tudásra tehetnek szert a legújabb technikák területén: alaphajvágások, divathajvágások, hajfestés. A foglalkozásokon könnyed, családias hangulat jellemző, amelyben a tanulók könnyedén megnyílnak:

„Szerencsére mernek kérdezni, ami nagyon fontos. Ha megfogja őket az előadásmódunk, szakmaiságunk vagy éppen egy számukra érdemes témát boncolgatunk, akkor mindenképp választ kaphatnak a kérdéseikre.” – mondta el Pápai Gábor.

A fodrász azt is kifejtette, hogy a tanulók nem csak kérdeznek, de olyan témákat is felvetnek, amelyekről mindenképp szeretnének hallani a későbbiekben. A barber vonal manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így természetesen ebben a témakörben is sok kérdés merül fel. A közeljövőben egy barber tematikájú programra is készül az oktató csapat vendégoktató bevonásával.

Pápai Gábor a fodrászoktatás helyzetéről

„Évekig rossz tapasztalatom volt a tanulókkal. Most azonban azt látom, hogy nyitottak és érdeklődők. Lehetséges, hogy éppen egy generációs változás folyik. Mások a gyerekek, mint néhány évvel ezelőtt. Az üzletben is tíz tanulóval dolgozom, rajtuk is egészen mást látok, mint a korábbi években.”

A Wella School program lehetőséget ad arra, hogy vidéken is létrejöjjenek az oktatások a helyi fodrásziskolákban: a fodrásziskolák külön is felkereshetik a Wella Studio Budapest-et hivatalos területi képviselőiken keresztül, hiszen a Wella School Program keretein belül lehetőség van külön igény alapján is oktatást tartani, melyre különböző csomagajánlatok állnak rendelkezésre.

Részletek IDE KATTINTVA!

Aki pedig szeretné elmélyíteni a tudását, annak kiváló lehetőség a Wella Nyári Akadémia intenzív képzése.

A Wella School Program következő oktatási időpontjai

Április 26. - Képíró Tamás & Pápai Gábor

Május 24. - Márta Ferenc & Pápai Gábor

Wella Nyári Akadémia: július 8-12 & július 15-19. JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA!

Inspirációként keresd a Wella Studio Budapest Instagram oldalát!

Képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)