Keresés

Czafik Tamás kollekció: Day 'n' Night

A legújabb Czafik Tamás kollekció! Íme a képek!

Mint korábban megírtuk, Czafik Tamás az Alfaparf Milano Professional márkanagykövete lett. Most pedig megérkezett a fodrász Day 'n' Night elnevezésű kollekciója. Hogy mi ihlette a frizurákat, arról Czafik Tamást faggattuk.

"A kollekció alapvetően a természet által ihletett színekből és az élet változatosságából merít, abból, hogy milyen színeket látunk éjjel illetve nappal.

A modellek megjelenését két részre lehet bontani:

  • Nappali ragyogás: A nap színei és fényei, például a naplemente ihlette meleg vörös árnyalatok. Ezek a stílusok frissességet és ragyogást kölcsönöznek a hajnak, tökéletesen illeszkednek a nappalhoz.
  • Éjszakai varázslat: Az éjszaka misztikus hangulatát idéző sötétebb tónusok és mély, gazdag színek. Ezek a lookok drámai hatást keltenek, amelyek kifejezik az éjszaka varázsát és misztériumát.

A színek mellett minden lookhoz két teljesen különböző styling tartozott. Hagyományos és modern styling technikák egyaránt megtalálhatók a frizurák között, megmutatva a sokoldalúságot és az alkalmazkodóképességet, amelyek a kollekció szellemiségét jellemzik." 

Czafik Tamás kollekció: Day 'n' Night

Fotók: Lung András

Smink: Fábián Éva

Styling: Demeter Richárd

Modellek: Freefaces

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)