Keresés

Eleven Australia Dry Powder Volume Wax a hajad tökéletes volumenéért

Termákújdonság: Eleven Australis Dry Powder Volume Wax. Nézd, mit tud!

Hajunk volumennövelése ma már gyerekjáték a professzionális termékeknek köszönhetően. Az Eleven Australia folyamatosan törekszik a fiatalság, modernség és bohémság megragadására, és mindezen túl arra, hogy ehhez megfelelő termékeket biztosítson! Ismerd meg az Eleven Australia Dry Powder Volume Wax termékét és készítsd el a legmenőbb hétköznapi frizurát!

Eleven Australia Dry Powder Volume Wax – hajtőemelés, volumen és textúra

Frizurák tekintetében valóban helytálló a mondás, hogy “mindig azt szeretnénk, ami a másiknak van.” Szerencsére ma már számtalan professzionális termék a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy egészséges módon elérjük az általunk kívánt hatást. De mi van akkor, amikor egy cég éppen arra teszi fel filozófiáját, hogy a természetesből alkossunk valami teljesen egyedit és személyiségformálót? Szeretnéd feldobni frizurádat egy átlagos reggelen is? Akkor ideje megismerkedned az Eleven Australia Dry Powder Volume Past waxával, amely megoldást nyújt hajtőemelésre, volumenre és textúrára is!

Dry Powder Volume Wax a”DONE-BUT-UNDONE” frizurák kedvenc terméke

A DONE-BUT-UNDONE hozzáállás a fodrászat egy teljesen új irányvonala, amely kedvez az egyszerűséget, természetességet kedvelő vendégek számára. Az Eleven Australia ennek szellemében fejleszti termékeit, amelynek középpontjában mindig az “átlagos” kiemelése áll, de kizárólag természetes eszközökkel. A textúrált haj elkészítése még sosem volt olyan egyszerű, mint a Dry Powder Volume Wax-szal! Hogy miért? Csupán négy lépést kell kövess!

Dry Powder Volume Wax step by step

STEP 1

Készítsd elő a törölköző száraz hajad Miracle Hair hajápolóval, hogy előhozd belőle a természetes fényt és megelőzd a töredezett hajvégeket!

STEP 2

Szárítsd meg a hajad!

STEP 3

Vegyél ki a kezedbe egy keveset a Dry Powder Volumen waxból, oszlasd el a tenyereden és vidd fel a hajtövedre! Ha a textúra megkívánja a közepére és a végére is vidd fel!

STEP 4

Még kontrolláltabb megjelenésért, használd a GIVE ME HOLD FLEXIBILY Hajspray-t is!

Ha a wax nem volna elég, akkor ideje kipróbálnod az I WANT BODY Volume Spray-t, amelyről korábban ITT ÍRTUNK!

MUST HAVE termék – rövid hajtól egészen a hosszúig

Az Eleven Australia Dry Powder Volume Wax terméke egy elengedhetetlen eleme lesz a fürdőszobádnak. Úgy működik, mint egy szárazsampon, de kiegészül a volument adó funkcióval, amellyel azonnal 2 in 1 az örömfaktor. Továbbá különleges képessége ennek a terméknek, hogy természetes fényt varázsol, miközben elvonja a felesleges olajat a hajtőről, ezzel biztosítva egy tökéletes és könnyed frizurát!

#1 TIPP

ha a hajad tiszta és szöszös, vagy csak felszeretnéd frissíteni, vigyél fel egy keveset száraz hajra és masszírozd a tövektől a hajvégekig, hogy friss textúrát adj a hajnak!

#2 TIPP

Vékonyszálú haj esetében a terméket a hajtőre vidd fel, hogy egész napos volument biztosítson frizurádnak!

#3 TIPP

Vastagszálú haj esetében tövektől egészen a hajvégekig vidd fel, hogy textúrát és tartást kapjon a hajad!

„Kulcsfontosságú, hogy a haj egészséges és jól kondicionált legyen. Egy olyan terméket akartunk készíteni, mely ápolja a hajat miközben erős textúrát és testességet ad. Kókuszolajat adtunk a Dry Powder Volumen wax-hoz, hogy egészségesen tartsa a hajat. A végső eredmény pedig egy olyan styling termék mely remek textúrát ad anélkül, hogy összeesne vagy olajosnak tűnne.”

– Joey Scandizzo –

Képek: Eleven Australia

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)