Keresés

Volumennövelés a legegyszerűbb módon: I WANT BODY VOLUME POWDER by Eleven Australia

Ismerd meg az I WANT BODY VOLUME POWDER terméket velünk!

Az Eleven Australia egy fiatalos, organikusan fejlődő márka. Éppen ezért fontos számára, hogy a fodrászpiacon mindig új és innovatív termékekkel tudja felhívni magára a figyelmet. Ezúttal a volumennövelés módját fejlesztette egy teljesen új szintre! Ismerd meg velünk a volumennövelés legegyszerűbb módját: I WANT BODY VOLUME POWDER by Eleven Australia!

Eleven Australia: I WANT BODY VOLUME POWDER

A volumennövelő porok már régóta sikeresen működnek a fodrászpiac berkein belül, azonban használatuk nem mindig a legegyszerűbb. Ebből kifolyólag az Eleven Australia tulajdonosa – Joey Scandizzo – egy olyan új termékkel állt elő, amelynek nem csak funkicója, de a hajra való felvitele is könnyű és időt spórolós. Az I WANT BODY VOLUME POWDER tehát, egy könnyed és lágy tartást adó finish termék; egy finom por állagú hajtőemelő.

MIBEN MÁS, MINT AZ EDDIGI TERMÉKEK?

Joey a meglévő port finomabb granulátummá változtatta és a piacon egyedülállóként spray formájába öntötte. Ennek eredménye egy hihetetlenül könnyű por, amelyet fantasztikusan könnyű felvinni a hajtőre és hajvégekre.

Eleven Australia: I WANT BODY POWDER használata – step by step

Ha létezik olyan, hogy pofon egyszerű, és másra sem vágysz, akkor most nem fogsz csalódni! Azért leírjuk, mert biztos, ami biztos. Na, ezt figyeld!

  • 1. Fújd rá a port a már száraz, elkészült haj tövére!
  • 2. Gyengéden masszírozd bele a megfelelő hatás érdekében!
  • 3. A még jelentősebb volumennövelés érdekében, a haj közepére és végére is fújj a termékből.
  • + Stylist tipp: a megfelelő volumen eléréséhez, fokozatosan vidd fel az anyagot!

Ajánlott termékek az I WANT BODY volumennövelő por mellé:

Szöveg és képek: Eleven Australia Hungary