Keresés

Férfi hajtrend 2024

Mutatjuk, mi lesz a férfi hajtrend 2024-ben!

A trendek minden évben meghatározóak, legyen szó öltözködésről vagy fodrászatról. Azonban általában sokkal több női trendet látunk, mint amennyi az ellenkező nemnek szól. Éppen ezért férfiak, ez a cikk most Nektek szól! Mutatjuk mi lesz a férfi hajtrend 2024-ben Jim Shaw, díjnyertes férfi fodrász előrejelzése szerint.

Crew Cut

A Crew Cut az utóbbi időkben egy nagyon keresett fazon lett a szalonokban. Ez egy időtlen, mindenhová passzoló hajvágás, amely különösen jól áll a szögletes arcvonással rendelkezőknek. Ennek ellenére viszont mindenki más is hordhatja, mivel a frizurát egy jó fodrász tökéletesen egyénre tudja szabni. A hajvágás emellett könnyen kezelhető, nem igényel otthoni formázást, ahhoz tehát, hogy mindig frissen vágottnak tűnjön, elegendő a szalon rendszeres látogatása. Ezt a megjelenést azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik szeretnének egy elegáns frizurát 2024-re, melyet könnyen kezelhetnek, bárhová hordhatnak és amely megmutatja arcvonásaikat.

Pompadour férfi hajtrend 2024

Vannak olyan klasszikus stílusok, amelyek újra és újra divatba jönnek, ilyen a pompadour frizura is. Ez egy olyan férfi hajtrend 2024-re, amely két stílus egyesítéseként jött létre, így a haj egyszerre csúsztatódik hátra az arcról és magasodik előre, az arc felé. Ennek az egyesítésnek köszönhetően a frizura sokkal lazább, és bár a magasság és a volumen észrevehető, de mégsem tűnik szembe annyira erőteljesen. A megjelenés elérésben a matt pomádék segítenek a leginkább, hiszen azok formát és textúrát adnak a hajnak egy természetesebb kivitelben.

Oldalválasztások

Jim Shaw előrejelzésében azt látjuk, hogy a régebbi stílusok 2024-ben is divatosak maradtak. Így ha férfiként Te is szeretnél egy retróbb hatású frizurát, amely nem változtat sokan a hajadon, kísérletezz oldalválasztásokkal. Ez a megjelenés ugyanis amellett, hogy egy kifinomult eleganciát képvisel, ad egy nem tolakodó volument is a hajnak, amellyel tükrözi a régebbi korok frizuratrendjeit. Ha pedig egy kicsit előteljesebb hajra vágysz, ezt a megjelenést Jim Shaw szerint remekül lehet kombinálni a pompadour-ral!

A Rock n' Roll ihlette férfi hajtrend 2024-ben

A 90-es évek hajtrendjei 2023-ban is népszerűek voltak, ez pedig úgy látszik, 2024-ben is folytatódik! A mullet és a Rock n Roll ihlette férfi frizurák ugyanis idén is a hajdivat részét fogják képezni egy kis változással, illetve egy teljesen új trend is csatlakozik ehhez a duóhoz. Idén ugyanis népszerű lesz a pixie ihlette vágás is, sok textúrával körítve, a mullet szerű frizurákat a férfiak pedig sokkal rövidebben fogják viselni, mint tavaly. Ezeket a megjelenéseket érdemes könnyed formázással párosítani, például hajhabok és sós spray-k segítségével, hogy ezek egy extra élességet adjanak a frizuráknak.

Neked milyen lesz a hajad 2024-ben?

Ha sikerült döntened, nincs más hátra, minthogy bejelentkezz fodrászodhoz, barber-edhez! Az elkészült frizurád képét pedig bátran küldd el Nekünk, kíváncsian várjuk!

Forrás: Jim Shaw