Keresés

Fodrász élet, komfort és stílus: minden, ami Walkmaxx

Ismerkedj meg velünk a Walkmaxx életérzéssel!

Amikor szóba kerül, hogy milyen is az a fodrász élet, de úgy igazán, akkor azért a szakma iránti imádat mellett ott ül az a bizonyos kisördög is a vállunkon. Biztos számodra is ismerős, amikor egy megfeszített nap után hazatérsz, lehuppansz kedvenc nyugihelyedre, és ahelyett, hogy élveznéd a pihenés minden pillanatát, azzal vagy elfoglalva, hogy a zsibbadó és fájdalmakkal teli lábaddal kezdj valamit. Képzeljünk el egy párhuzamos dimenziót, amelyben ugyanúgy fodrász vagy, de nincsen sajgó boka, lábfej és derék! Ismerkedj meg a Walkmaxx cipőivel, hogy a képzelet valósággá válhasson!

Fodrász élet, komfort és stílus: minden, ami Walkmaxx

Az imént még csak éppen felidéztük, hogy nem muszáj a képzeletünkbe menekülni, hogyha szeretnénk megszabadulni a fodrász élet mindennapos és egyik legjelentősebb terhétől: az egészségügyi fájdalmaktól. Most pedig megmutatjuk, hogy miért! A Walkmaxx cipőket gördülő talpall látták el – na de nem amolyan “inkább meghalok, de akkor sem hordom” módon -, sokkal inkább stílusosan. A komfort mellett ugyanis a kinézetük a mai sneakerekhez méltóak, lazák és divatosak, nonplusz ultraként pedig még egészségünket is szolgálják. A megfeszített tempó ugyan megmarad, de legalább a terheket levetkőzheted!

Fodrász tehermentesítés: miben segít egy jól kialakított Walkmaxx cipő?

A Walkmaxx cipői nem csak a fodrászoknak nyújtanak megoldást. Minden olyan szakember, akinek a munkaköre megköveteli az egész napos talpalást, hálás lesz a trendi cipőknek. A lábad számára jól kialakított cipővel egyszerre tehermentesítheted a

  • bokádat,
  • lábfejedet,
  • talpadat,
  • derekadat,
  • hátadat.

Az enyhén gördülő talpnak köszönhetően a lábfej megfelelő támasztást kap, amely következtében csökken a lábak nyomáspontjaira eső terhelés, így az ízületek máris védve vannak. Ezen túl egyenletesen eloszlatják a lábakra nehezedő testsúlyt, javíthatják a testtartást, így csökkenthetik az ízületi, láb-, derék- és hátfájdalmakat. Ha mindez nem volna elég, az izmokat is erősítik.

Walkmaxx cipő multifunkcionalitás: minden outfit velejárója

A Walkmaxx cipőket már Európa-szerte ismerik és egyre többen választják. Nem meglepő, hiszen áruk vagy vetekszik a nagy márkák szabadidőcipőivel, sőt, általában még olcsóbban juthatunk hozzájuk. A különbség csupán annyi, hogy amíg az egyiknél elsősorban a márkát és a stílust fizetjük meg, addig a másiknál magát az egészségünket is. A cipők szinte minden alkalomhoz illenek, legyen szó nyaralásról, kirándulásról, városnézésről vagy éppen munkáról, az outfit tutira menő marad!

5+1 előny a Walkmaxx cipőkkel

#1 divatos külső

#2 trendi szín

#3 egészséges mindennapok [EVA sarpokpárna + gördülő talpkialakítás]

#4 fájdalommentes testrészek [munka közben és munka után]

#5 testtartást elősegítő funkció

#5+1 egy fárasztó nap utáni boldog hazatérés 🙂

Szöveg: Walkmaxx és Fodrászinfó

Képek: Walkmaxx