Keresés

Hajfestés okozta bőrirritáció? Ints búcsút neki az AntidotPro termékeivel!

Az AntidotPro mindenképpen egy jó választás a hajfestés okozta bőrirritáció ellen.

és viszketésében is szerepet játszik. A kellemetlen tünetek észlelése és tapasztalása a vendég és a fodrász számára is igen nagy problémát jelent. Mit lehet tenni, ha a hajfestés okozta bőrirritáció működésbe lép? A megoldást egy forradalmian új márka jelenti, ami nem más, mint az AntidotPro – ismerd meg velünk!

Helló AntidotPro, viszlát hajfestés okozta bőrirritáció!

Még csak rövid ideje, hogy a New Flag Shop hazánkban is elérhetővé vált, de már most számos olyan márkaképviseletet megismerhettünk általa, amiknek köszönhetően a hajszolgáltatások még exkluzívabb élményt nyújtanak. Így került a látókörünkbe az AntidotPro is, ami kifejezetten a fejbőr irritációjának megszüntetésére kifejlesztett termékeket kínál. A készítmények fő hatóanyaga a szabadalmaztatott A12, ami az antihisztamin, a gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező természetes összetevők, és a növényi anyagok tökéletes keveréke. Ez a komplexum hatékonyan ápolja a fejbőrt és akadályozza meg az irritáció kialakulását.

Az AntidotPro termékek használata lépésről lépésre

O1 SCALP

A 01 SCALP készítmény a kémiai kezelés adalékanyaga, ami már a beavatkozás során megszünteti az irritációt. Közvetlenül a keverékhez kell hozzáadni, használata nem igényel komolyabb fejtörést. Nem kell aggódni, a hajszíneredményeket semmilyen mértékben nem módosítja vagy torzítja. Képes megszünteti a bőrpírt, megakadályozni az irritációt, vagy azt az égető, viszkető vagy bármilyen más kellemetlen érzés kialakulását, amit a különböző vegyszerek okozhatnak. Fontos, hogy alapesetben 60 ml keverékhez 10 ml 01 SCALP-ot kell hozzáadni, de nagyon érzékeny fejbőr esetén használhatsz 15 ml-t is.

02 CLEANSE

A 02 CLEANSE sampont a kémiailag erősen igénybe vett hajra tervezték. Egészségesebbé varázsolja a fejbőrt, eltávolítja a hajból a korpát, a szennyeződéseket, az olajokat és a külső környezetből származó maradványokat. Nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket és foszfátokat, színtelen összetétele biztonságot jelent a festett és szőkített hajra nézve is.

03 REVITALIZE

A 03 REVITALIZE hajpakolás megnyugtatja a hajfestés során intenzíven igénybe vett hajat. Élettel tölti fel, helyreállítja, védi és megnyugtatja a száraz fejbőrt. Enyhíti a viszketést, a szúró, égető érzést, a bőrpírt és a hajfestéssel és más kémiai eljárásokkal kapcsolatos gyakori kellemetlenségeket.

04 TREATMENT

A leöblítést nem igénylő 04 TREATMENT-kezelés kifejezetten a fejbőr pH-értékének helyreállítására lett kifejlesztve. Védi a fejbőrt és a hajat a külső hatásokkal szemben. A száraz fejbőr kezelésének harmadik és egyben utolsó, hidratálást és védelmet biztosító lépése.

+1 GRÁTISZ

A fejbőr ápolása mellett az AntidotPro termékcsalád fejlesztői a különböző vegyszerek által gyakran irritált kezek ápolására is gondoltak. A krém bőrgyógyászatilag tesztelt és használatát az orvosok is ajánlják. Enyhíti a bőr kiszáradását, irritációját, az allergiás reakciókat és a viszketést. Remek segédeszköz, ami jó, ha mindig kéznél van a fodrászatban.

Az Antidot Pro termékeit a https://www.newflsgpro.hu/ oldalon keresztül tudod megvásárolni!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Csökkenti-e az AntidotPro Scalp 01 adalék a különféle termékek (hajfestékek, szőkítőporok stb.) hatékonyságát?

Ha betartod az előírt adagolást, az AntidotPro Scalp 01 semmilyen módon nem változtatja meg a használt termékek hatékonyságát.

A hajfestés vagy a szőkítés során meg változtatnom kell a színelőhívó szintjét?

Semmit sem kell megváltoztatnia – csinálj mindent úgy, ahogy szoktál! A vegyszereket a szokásos módon keverd ki, majd dolgozd el benne az AntidotPro Scalp 01-et az előírt mennyiségben! Miután jól összekeverted, már el is kezdheted alkalmazni!

Sokféle terméket használok a fodrászatban, ez nem jelent problémát?

Az AntidotPro Scalp 01 minden termékkel kompatibilis, függetlenül attól, hogy melyik márkát használod.

Van egy ügyfelem, aki erősen allergiás a hajfestékekre. Az AntidotPro segít ezen?

Bár az AntidotPro Scalp 01 nagyon hatékony antihisztamin és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, a különféle vegyi anyagokkal szemben eltérő fokú allergiás reakciók léphetnek fel. Ezért javasoljuk, hogy a hajfestés megkezdése előtt mindenképp tesztelje a keveréket az ügyfél fejbőrén!

Forrás és képek: New Flag Shop