Keresés

IGORA ZERO AMM - Schwarzkopf Professional újdonság

Fedezd fel az IGORA ZERO AMM-ot, a Schwarzkopf Professional tartós, ammónia- és ammóniaszag-mentes krémhajfestékét.

Ha vendégeid kedvelték a Schwarzkopf Professional ESSENSITY termékcsaládját, akkor az új IGORA ZERO AMM krémhajfestéket egyenesen imádni fogják. Egy ammóniamentes termékcsalád az IGORA jól ismert megbízhatóságával.

Szakmai partnerként a Schwarzkopf Professional minden eszközt és támogatást biztosít, amire a fodrászoknak szükségük lehet ahhoz, hogy határok nélkül bontakoztathassák ki tehetségüket. Kiváló teljesítményű termékeiknek köszönhetően az IGORA ROYAL több mint 60 éve élvezi partnerei és ügyfelei bizalmát. Ennek szellemében döntött úgy a brand, hogy az összes kulcsfontosságú színváltoztató terméküket egyetlen márka – az IGORA – égisze alatt egyesíti, beleértve a tartós és féltartós hajfestékeket, a kiöblíthető hajszínezőket és az új IGORA ZERO AMM-nak köszönhetően most már az ammóniamentes tartós hajfestékeket is.

Az IGORA ZERO AMM egy ammónia- és ammóniaszag-mentes tartós krémhajfesték-család, mely kellemes szalonélményt és természetes hatású, tincshű eredményeket biztosít. Phytolipid-technológiával ellátott, vegán összetevőket tartalmazó formula, fenntartható csomagolásban.

IGORA ZERO AMM: zéró ammónia, zéró kompromisszum

A tudatos ügyfelek egyre inkább ammónia- és ammóniaszag-mentes hajfestékeket keresnek, válaszként pedig létrejött az IGORA ZERO AMM krémhajfesték, mely páratlan színváltoztatási élményt nyújt, ammónia nélkül:

  • 46 árnyalatból álló szortiment a csábító mézszőkétől az élénk vörösig, színelőhívó használata nélkül,
  • Phytolipid-technológiával: természetes mikronizált olajok és optimalizált pigmentek keveréke a maximális színváltoztatási élményért,
  • Intenzívebb színirány és világosítás, hatékonyabb fedés és semlegesítés a természetes hatású, tincshű eredményekért, 100%-ban ammóniamentes duál felviteli lehetőségek az IGORA VIBRANCE termékekkel,
  • Fenntartható csomagolás (100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült tubus, 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült kupak és min. 92%-ban újrahasznosított kartonpapírból készült doboz)

Zéró ammónia az intenzívebb színeredményekért

Az IGORA ZERO AMM az IGORA termékcsalád többi tagjához hasonló megbízható teljesítményt nyújt, ammónia nélkül:

  • Természetes hatású, tincshű eredmények akár 100%-os őszhaj fedéssel,
  • Intenzívebb színirány, hatékonyabb fedés és semlegesítés,
  • Akár 3 színmélységnyi világosítás (a 10- sorozattal) és még hatékonyabb Highlift-teljesítmény

Zéró kompromisszum a megbízható technológiában

A Phytolipid-technológiával ellátott formula természetes mikronizált olajok és optimalizált pigmentek keverékét tartalmazza, a tövektől a hajvégekig tartó egyenletes pigmentbehatolás érdekében:

  • A szőlőmagolajból és sárgabarackmagolajból álló mikronizált olajok javítják a színváltoztató teljesítményt a hosszan tartó, tincshű eredményekért,
  • Az Omega-9 telítetlen zsírsavakban gazdag olajok bevonják a hajat, támogatva a belső nedvesség egyensúlyát az optimális ápolási teljesítményért

IGORA ZERO AMM – Kiemelt lookok és szalonszolgáltatások

Az idei szezon egyik kulcsfontosságú lookja a Muted Bronze, melyet az Essential Looks 2023:2 Kollekció INTENTION NOW trendje kelt életre. Ehhez az igazán trendi hajszínhez az IGORA ZERO AMM-ot először a lenőtt részekre visszük fel, majd három különböző árnyalatot rétegezünk a hajvégeken a ragyogó hatás eléréséhez.

IGORA ZERO AMM árnyalatok: 6-0 + 6-46 (1:2), 6-46 + 8-46 (1:2).

„Ebben a technikában számtalan lehetőség rejlik. A paletta újragondolásával soha nem látott eredmények születhetnek. Dolgozz komplementer árnyalatokkal a természetes megjelenésért, vagy kontrasztos tónusokkal az átütő hatásért.”  – Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional Nagykövet

Highlift & Refresh

A duál felvitelnek köszönhetően ez a szalonszolgáltatás az IGORA ZERO AMM árnyalatok erejét ötvözi az egyetlen egyszerű lépésben történő megbízható világosítás és semlegesítés érdekében. Az eredmény pedig egy gyönyörűen felfrissített szőke look természetes hatású, tincshű eredményekkel.

Cool Balayage

Egy klasszikus hideg balayage look, melynek elkészítéséhez a BLONDME szőkítő termékeit használjuk, majd az IGORA ZERO AMM-mal árnyaljuk. A professzionális semlegesítésnek köszönhetően a szőkített tincsek játszi könnyedséggel olvadnak egybe a haj többi részével egy hideg, divatos, az arcot keretező hatást keltő eredménnyel.

White Hair Coverage

Ez a szalonszolgáltatás tökéletes megoldás az érettebb, ősz hajú ügyfelek számára, akik egy árnyaltabb lookra vágynak, hiszen a legtöbbet hozza ki az IGORA ZERO AMM megbízható teljesítményéből, akár 100%-os őszhaj fedés mellett.

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)