Keresés

Imperity: Fodrászok Viadala - Jelentkezz ma!

Hallottad már? Elindult az Imperity Fodrászok Viadala.

Az Imperity Fodrászok Viadalára való benevezés egy igazán különleges lehetőség az Imperity fodrászok számára, hogy megmutathassák tehetségüket a nagyvilágnak és összemérjék tudásukat a szakma legjobbjaival. 

Tudjuk, hogy a fodrászok szívesen versenyeznek. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a szép frizurák bemutatása által kiemelkedjenek a tömegből, megismertethessék egyedi stílusukat, kreativitásukat és tehetségüket a potenciális vendégekkel. A versenyek inspirációt és izgalmas lehetőséget nyújtanak arra, hogy új technikákat és trendeket mutassanak be és ismerjenek meg a szakemberek. A versenyre való felkészülés során a fodrászok továbbfejleszthetik kreativitásukat és szakmai tudásukat, ami hosszútávon előnyös lehet karrierjük szempontjából.

Mit kell tenned? Csak töltsd fel legszebb munkáidat a Fodrászok Viadala oldalára és máris versenyben vagy!

Miért jelentkezz a Fodrászok Viadala versenyre?

Ez a verseny nemcsak izgalmas próbatételt jelent, hanem számos előnnyel is jár a résztvevők számára. Egy három főből álló szakmai zsűri bírálja majd el a frizurákat, a díjazottak pedig olyan értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak, mint pl. Klimazon, professzionális hajszárító, kellék- és termékcsomagok, valamint ingyenes továbbképzésre feljogosító kuponok.

Érdemes építeni, mozgósítani és buzdítani a szavazótábort, hiszen a közönség is szavazhat a munkákra. Az a fodrász, aki a legtöbb szavazatot kapta, értékes közönségdíjban részesül.

Ráadásul a szavazók között is 10 db értékes Imperity ajándékcsomag kerül kisorsolásra! Érdemes tehát szavazni!

Ha tehát Imperity-vel dolgozó fodrász vagy, kövesd az eseményeket és a versenyzés szabályait a www.fodraszokviadala.hu, a www.imperity.hu honlapokon és az Imperity Facebook oldalán!

  • Tölts fel képet!
  • Gyűjts szavazatokat!
  • Nyerj!

A szakmai zsűri a nevezéseket 2024. február 1-től április 30-ig várja.

Jelentkezz most!