Keresés

Kollagén kompromisszumok nélkül - Hush&Hush Collagen+

Megérkezett a Hush&Hush Collagen+ sokoldalú terméke!

Már megszokhattuk, hogy a Hush&Hush háza tájáról mindig minőségi és valóban hatékony termékek kerülnek elő. Ez most sem történik másként: megérkezett a Collagen+, amely egy áttörést jelentő vegetáriánus szépségkollagén.

Kollagén újragondolva, kompromisszumok nélkül

A Hush&Hush Collagen+ nem csak pótolja a kollagént a fiatalosabb megjelenéshez, de egészségesebb hajat, bőrt és körmöket varázsol. A termék hidrolizált peptideket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően jobban felszívódik, ráadásul hatásosabb, mint az állati eredetű kollagének. A klinikailag bevizsgált összetevők mellett a termék

  • természetes ízű,
  • GMO-mentes,
  • gluténmentes,
  • cukormentes

Hush & Hush Collagen+: bővebben az összetevőkről

Mint említettük a termék klinikailag bevizsgált összetevőket tartalmaz, amilyenek például az OptiMSM, a BiovaBIO vagy a Hialuronsav.

Az OptiMSM támogatja és segíti megőrizni a kollegént és a keratint, amelyek a haj, a bőr és a köröm építőelemei. A BiovaBIO vegetáriánus kollagén mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza és magasabb a koncentrációja, mint más kollagénforrásoké. A hialuronsav erősíti a bőr nedvességbarrierjeit, feltölti a felszíni és a mélyebb ráncokat is.

Ezen hatóanyagok kiegészítik és elősegítik a haj, a bőr és a köröm természetes kollagéntartalmát.

Tojáshéjhártya – fókuszban a jövő

A Hush&Hush évente több mint kétmilliárd tojáshéjhártyát ment meg a hulladékba kerüléstől. A tojáshéjhártya az élelmiszer-előállításból – például nagy pékségekből és tojástermékeket gyártó cégektől – származó megtermékenyítetlen tojáshéjból származik. Ezáltal környezettudatos, vegetáriánus összetevővé válik.

Az állati eredetű kollagénnel ellentétben a Collagen+ mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. A tipikus állati kollagénforrás általában csak I. és III. típusú kollagént kínál, míg a Collagen+ I., V. és X. típusú kollagént tartalmaz.

Használata is egyszerű és gyors eredményhez vezet: a fiatalosabb megjelenéshez mindössze napi 450 mg-ot kell fogyasztani négy héten át. A termék pedig nem csak a bőrre fejti ki jótékony hatással, de négy hét alatt a keratintámogatás miatt csökkenti a haj töredezettségét és fokozza a haj növekedését. A termék jól kombinálható, hatása pedig fokozható a SkinCapsule vagy a Deeply Rooted táplálékkiegészítők segítségével.

Használat

Keverd a kollagént kedvenc italodhoz, kávédhoz, teádhoz vagy keverd a smoothie-ba. Hideg és meleg közegben is jól alkalmazható, ha pedig nem vagy szomjas, kanalazd a zabpehelyhez vagy joghurthoz.

Éld át te is a kollagén új korszakát a Hush&Hush Collagen+ segítségével!

A termék hamarosan minden szakember számára elérhetővé válik, illetve a webshopban már most is elérhető!

Szöveg és képek forrása: Hush&Hush

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)