Keresés

Ismerd meg a professzionális hajápolás legkorszerűbb megoldásait!

A REDKEN kínálatából mutatunk professzionális hajápolási megoldásokat!

Napjainkban egyre inkább azt tapasztalhatjuk, hogy a vendégek is tudatosan állnak hozzá a fogyasztói döntésekhez egy-egy vásárlás során. Ennek köszönhetően már nem csak a szalonban, de sokan az otthonukban is alkalmazzák a professzionális hajápoláshoz szükséges szortimentek különböző tagjait. Ez több szempontból is hatalmas előrelépés, de mi történik akkor, amikor valakinek például nincs ideje az állandó hajmosásra és a hajszerkezetjavító maszkok alkalmazására? Szerencsére létezik megoldás, hiszen egyre több gyorsan és könnyedén használható termék jelenik meg a piacon. Most kapásból mutatunk is kettő szuper újdonságot a REDKEN-kínálatból!

A haj egészsége elsődleges szempont

A REDKEN márka időről időre azon dolgozik, hogy célközönségét megismerve, a legszélesebb körben tudjon megoldást nyújtani a fogyasztóiban felmerülő különböző vágyakra és igényekre. Legutóbb arra kezdte el keresni a választ, hogy hogyan tudja megkönnyíteni azoknak a fodrászoknak és vendégeknek az életét, akik állandó időhiányban szenvednek, de mindeközben szívükön viselik a professzionális hajápolás jelentőségét. Így születhetett meg két olyan szuper gyorsan használható termék – amibe bárki könnyedén beleszeret, miután kipróbálta –, és aminek célja szintén a haj egészségének hosszú távú megőrzése és fenntartása. Gyere, és ismerd meg velünk a Deep Clean száraz sampont és a Quick Blowout szárítást gyorsító, hővédő spray-t!

Professzionális hajápolás a REDKEN újdonságaival

A professzionális hajápolás legkorszerűbb megoldásai: REDKEN Deep Clean & Quick Blowout

HOSSZAN TARTÓ FELFRISSÜLÉS VÍZ HASZNÁLATA NÉLKÜL: DEEP CLEAN

A REDKEN Deep Clean egy olyan egyedülálló száraz sampon, ami akár négy nappal a hajmosás után is képes biztosítani a haj számára az olaj maximális felszívódását – köszönhetően a rizskeményítő és az alumíniumsó összetevőjének. Ez a termék mindenkinek (fodrásznak és vendégnek) egyaránt hasznos lehet, amikor az időhiány kiküszöbölése a cél. Legnagyobb előnye, hogy nem hagy termékmaradványt a hajban.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

  • Használat előtt alaposan rázd fel a terméket!
  • Csak száraz hajra használd!
  • Kb. 25 cm távolságból permetezd a hajadra – egészen a tövektől a hajvégekig!
  • Masszírozd a fejbőrbe az ujjaid segítségével!
  • Fésüld át a hajat alaposan, amíg a por teljesen el nem tűnik!
Deep Clean használat előtt és után

EGY GYORSABB ÉS SIMÁBB HAJSZÁRÍTÁS ZÁLOGA: QUICK BLOWOUT

A REDKEN Quick Blowout egy olyan hővédő spray, ami egyben a gyors és könnyeb hajszárításért felel. Az egyedi összetétellel rendelkező termék akár 230°C-ig megvédi a hajszálakat a hő káros hatásaitól, miközben simává és ragyogóvá is varázsolja azokat. Tökéletes megoldást nyújtanak a szakemberek és vendégeik számára is.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

  • Használat előtt alaposan rázd fel a terméket, hogy aktiválni tudd a kétfázisú termékösszetételt!
  • A Quick Blowoutot nedves vagy törölközőszáraz hajra vidd fel!
  • Használat után szárítsd meg és formázd a hajat kedved szerint!
Quick Blowout használat előtt és után

Ti mondtátok

GOLYÁN MELINDA, HAIRSTYLIST:

“A REDKEN Deep Clean száraz sampont régóta vártam már, mivel jelentősen megkönnyíti a mindennapokat, nemcsak a vendégeimnek, de nekem is. Nagyon bevált az otthoni használatnál, a frizura sokkal tartósabb maradt. A termék kifejezetten finom porlasztású szórófeje lehetővé teszi, hogy az anyag láthatatlan rétegként fejtse ki a hatását, ellentétben a forgalomban lévő “hintőporhatású” száraz samponokkal. A vendégeknek is csak ajánlani tudom, mert a párnapos frizurát, vagy az edzés utáni tartását vesztett hajat is felfrissíti.”

KERTÉSZ ÉVA, FODRÁSZ:

“A Quick Blowout egy szárításkönnyítő spray, emiatt bevallom kételkedve fogadtam, hiszen nem ez az első termék a piacon hasonló ígéretekkel. Az ilyen típusú termékeknek szerintem akkor van létjogosultságuk, ha a gyorsabb munkavégzés mellett (hajszárítás és –formázás), a frizura könnyebb beszárításában, táplálásában, fényesítésében is segítséget nyújtanak, miközben a szöszösödéssel is felveszik a harcot. Az új Quick Blowout ilyen termék, ezért nagyon megszerettem – a tapasztalatok alapján az itthoni használat során is jól teljesít.

Számomra az a legizgalmasabb benne, hogy teljesen új formula. Eddig semmi hozzá hasonló nem volt a REDKEN portfóliójában. Habár a finish termékek közé sorolják, én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ez egy szuper kiegészítő termék, ami minden hajtípus formázásában szerepet kaphat. A Quick Blowoutnak egyértelműen ott a helye minden fodrász polcán.

Fodrász szempontból akkor jó egy száraz sampon, ha képes úgy felszívni a fejbőrön található olajat, hogy közben nem kell lemondani a volumenről, nem hagy ragacsos érzetet és púderszerű maradványt a fejbőrön, illetve nem mattítja el a haj fényét. A száraz sampon elsősorban az otthoni hajápolási rutin része, így fontos az is, hogy a flakonjának könnyen irányítható feje legyen, és persze hogy gyorsan felszívódjon a reggeli rohanásban. Őszintén szólva nekem a REDKEN Deep Clean rövid idő alatt az egyik kedvenc termékemmé vált, mert azt gondolom, végre megérkezett az a száraz sampon a piacra, amivel nem kell kompromisszumot kötni.”

FARKAS ANDREA, A FARKAS HAIR SALON & ACADEMY TULAJDONOSA:

“A Quick Blowouttal kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy valóban megkönnyíti a szárítást, miközben a hatására a haj selymesebb tapintásúvá válik és hangsúlyosabb fényt kap. Permetszerű használata megkönnyíti a termék alkalmazását. Emellett a Deep Clean száraz samponnal egy hajmosást ki lehet váltani anélkül, hogy tapadóssá válna a haj. Használata könnyű, és kis mennyiség is elég ahhoz, hogy a haj zsírosodását képes legyen visszafogni.”

Forrás és képek: REDKEN