Keresés

Barber Style step by step elkészítése

Egy újabb Stella Trend Barber Style-ban! Inspirálódj!

A Stella Trend 2019 fodrászbemutatója végigjárta Magyarország legkülönbözőbb városait, ahol bemutatásra kerültek az idei év legnagyobb frizura divatirányzatai. A legújabb fodrászeszközök és termékek mellett új hajvágási technikákat is elsajátíthattak az érdeklődők, amelyet most lépésről-lépésre te is figyelemmel kísérhetsz: Stella Barber Style step by step 2019.

Stella Trend 2019: férfi hajvágás a barber style jegyében

Mielőtt bármibe is belekezdenél, fontos a megfelelő eszközök kiválasztása. A Stella Trend bemutatóin a Barber Style rejtelmeibe Wajandt Barnabás vezette be a közönséget, aki külön felhívta a figyelmet a barber frizurák elengedhetetlen fodrászkellékeire:

  • a KIEPE rozsdamentes hajvágó- és trimmelő gépekre,
  • illetve a Haircode styling- és finish termékeire.

A Stella új eszköz-, és termékcsaládja hozzájárul a tökéletes végeredmény eléréséhez. A Haircode Barber Style termékek széles palettájának köszönhetően nincs az a férfi frizura, amelynek elkészítésében ne nyújtana segítséget egy-egy termék. A szortimentben a tincsező krémtől kezdve, a vizes hatású zselén át, megtalálható a volumennövelő wax, ultra erős hajzselé, és megannyi hajformázó termék – külön az ősz és szőkített férfi frizurákra is.

#1 STEP

Válaszd el a hajat a képen látható módon. Szárítsd meg, és vágáskor kövesd a haj természetes növési irányát.

#2 STEP

Döntsd el, hogy hol szeretnéd látni a fade vonalat. A fade vonal fogja eldönteni, hol lesznek az átmenetek egyik hossztól a másikig.

#3 STEP

A vezetővonalhoz használj nagyobb távtartót (3mm), hogy egyenletes borotválást nyerj a széleken, és a fej hátsó részén.

#4 STEP

A vezetővonalat bárhová helyezheted a fejformától függően. Vágd azt körbe a fejen, addig, amíg szimmetrikus formát nem kapsz. A fade vonalhoz vezetőként használj fésűt.

#5 STEP

Ahogy haladsz felfelé vagy lefelé – technikától függően -, úgy váltogasd a vágófej nyitottságát. Szélesebb vágófésűvel borotváld le a haj hátsó részét és a széleket, majd használj keskenyebb vágófésűt.

#6 STEP

A csuklód segítségével mozgasd a gépet. Ne félj a hajra rányomni a vágófejet, csak így tudod az összes hajat levágni.

#7 STEP

A hetedik lépésben következik a fade letisztázása egy szokásos fésű segítségével. A felső réteget ollóval és fésűvel stuccold az adott formára. Ismételd meg a folyamatot a fade vonal körül is, úgy, hogy a fésülés mindig ugyanolyan távolságban történjen, körben és végig haladva.

#8 STEP

Ha jól csináltad, akkor egy szép és egyenletes fade-et kapsz. Közelítve a koponyaalaphoz, a hajnak egyre rövidebbnek kell lennie. A kontúrvágóval korrigálhatod az esetleges hibákat. A tükörben mindig ellenőrizd a megkapott formát.

#9 STEP

Diagonális leválasztásokban húzd a passzékat a vezetővonaladhoz, és vágd el. Ugyanezt a mozdulatot ismételd meg a másik oldalon is, átforgatva a hajat az egyik oldalról a másikra.

#10 STEP

Válaszd el a szélek vísszintes részét és fordítsd hátra, hogy elől is megmaradjon a haj hossza. Alakíts ki egy előre hosszabbodó formát, hogy a fazon mindvégig megmaradjon.

#11 STEP

Szárítsd át a hajat, és csúsztatott technikával lágyan puhítsd át.

#12 STEP

Vízszintes leválasztásokkal puhítsd át a hajvégeket is.

#13 STEP

Végül nem maradt más, mint gyönyörködni az alkotásodban! 🙂

Szöveg és képek: Stella Zrt.