Keresés

THE PASSION: A szenvedély napja Dmitry Vinokurovval

A jeles nap vendéglátója és vendége: Wella Professionals, Dmitry Vinokurov.

Dmitry Vinokurov nem fodrászként kezdte a pályafutását, a frizuravilág szeretetével és a szakma általi segítségnyújtással mégis a szépségipar egyik ikonikus karakterévé vált. A Wella Professionals Hungary szervezésében most Magyarországra látogatott, hogy csapatával elvarázsolja a magyar közönséget. Fodrászinfó élménybeszámoló következik.

THE PASSION: A szenvedély napja Dmitry Vinokurovval @Wella Studio Budapest

A Wella Professionals Hungary idén nyáron szenzációs hírrel érkezett, bejelentette Dmitry Vinokurov Magyarországra látogatását. Az Alternative Hair Show által népszerűvé vált ikonikus fodrászkarakter azonnal felpezsdítette a hazai szakemberek életét. Nemcsak a közönség soraiba való jelentkezésre nyílt lehetőség, hanem egy közös színpadon szereplésre, illetve fodrászoktatásra is. 2019. október 14-én el is érkezett a várva várt esemény, amely során betekintést nyerhettünk Dmitry Vinokurov gondolkodásába, filozófiájába és nem utolsó sorban fodrászati alkotásaiba. A programot Képíró Tamás hajfestés look&learn bemutatói színesítették, amivel a show egy tökéletes kiegészítést kapott.

A hektikus egységalkotás: szalonmunka és művészet

A szenvedély napján a program következetesen építkezett – inspirációban, gondolatokban, forma- és színtechnikai háttérben nem volt hiány. Az első blokkot Dmitry Vinokurov look&learn hajvágás bemutatója nyitotta meg, amely során az orosz sztárfodrász természetes szalon lookokat készített el a színpadon. Időközben feltűnt mellette egyik tehetséges asszisztense is, Irina Bakhtina, aki extrém hajvágásaival kápráztatta el az esemény résztvevőit.

A bemutatót érdekes gondolatok színesítették, amelynek központi eleme a fodrászat általi segítségnyújtás volt. Az orosz szakemberek hivatásukat éppen ezért nem csak a frizurák művészeti megnyilvánulásában látják, hanem ugyanúgy a szalonmunkában is. Ettől függetlenül Vinokurov és Irina is rajonganak a különböző elemek és formák összeállításáért. Az elsőre nem passzoló egységeket addig formálják, amíg végül a hektikusság harmonizálni kezd – így jön létre egy kifejezetten Vinokurov kollekció.

THE PASSION: A szenvedély napja – Dmitry Vinokurov és Irina Bakhtina a színpadon

Wella Professionals Hungary look&learn Képíró Tamással

A fodrászbemutató során Képíró Tamás, a Wella Professionals oktatófodrásza több alkalommal is feltűnt a színpadon, hogy bemutassa a Wella Professionals legtrendibb hajszíneit és leginnovatívabb termékcsaládjait. Hat csodálatos modell frizurájának elkészítésével megmutatta, hogy miben rejlik például a Koleston Perfect és Color Motion Plus titka, de emellett külön hangsúlyt fektetett a frizura általi egyéniségalkotáshoz kapcsolódó gondolatokra is. A színvilágok egytől-egyig személyre szabottan, a modellek stílusához készültek, ezért a gyönyörű vörös árnyalatoktól kezdve, a lilás tónusokon át egészen extrém “unikornis” színekkel is találkozhattunk. Képíró Tamás alkotásainak sajátossága az elegáns extremitásban rejlett – azaz minden frizura éppen annyira volt vagány, mint amennyire elegáns.

“Legyen Tiéd a színpad” fodrászbemutató

A Wella Professionals nemcsak egy sztárfodrászt hozott el számunkra, de a hazai tehetségek számára lehetőséget biztosított arra is, hogy egy színpadon szerepeljenek Dmitry Vinokurovval. A “Legyen Tiéd a színpad” pályázat nyertesei folytatták a programsorozat második felvonását, ahol megtekinthettük a győztes alkotások finishelésének utolsó pillanatait. Így betekintést nyerhettünk a Szántai Hair&Style, Forró Édua és a Mester MakeUp, Nagy Nikoletta, Sándor Ilona és Szabó Judit munkásságába.

THE PASSION: A szenvedély napja – Szántai Hair&Style alkotásai
THE PASSION: A szenvedély napja – Forró Édua és a Mester MakeUp közös munkája
THE PASSION: A szenvedély napja – Nagy Nikoletta munkája
THE PASSION: A szenvedély napja – Sándor Ilona alkotása
THE PASSION: A szenvedély napja – Sándor Ilona alkotása
THE PASSION: A szenvedély napja – Szabó Judit és modellje a színpadon

“A fodrászat a világ legboldogabb szakmája”

A hazai fodrászok bemutatói után újra a színpadon köszönthettük Vinokurovot és Irinát, akik ezúttal is hihetetlenül vagány karakterekké formálták modelljeiket. Miután elkészültek a hajvágásokkal, a finálé keretében betekintést nyerhettünk Dmitry Vinokurov alternatív világába, és megtapasztalhattuk, hogy milyen érzés élőben megtekinteni az orosz szakember egyedi extremitását és progresszivitását. Az est végén Kiss Katalin, a Wella Professionals Hungary ügyvezető igazgatója újra a színpadra invitálta az este létrejöttéért felelős szakembereket, majd a Wella csapat áldozatos munkáját, illetve a közönség részvételét is megköszönte. A szenvedély napja örömteli pillanatokkal zárult, amely Irina szavait idézve válik egésszé: “A fodrászat a világ legboldogabb szakmája” – és tényleg. 🙂

Képek: Bozó Tamás és Erdős Eperke