Keresés

World of Wella 2018 rendezvényen jártunk - fényképes beszámoló

World of Wella 2018 beszámoló következik sok-sok fotóval!

A megújult Wella Studio idén nyáron nyitotta meg kapuit, ahol azóta számos oktatásban, élményben, egy vadonatúj kollekcióban, és ezáltal örömben lehetett része a fodrász társadalomnak. A letisztult és családias magyar Wella székhely most egy új, de legalább ugyanannyira boldog pillanatokkal teli estnek adott otthont, amelynek készülődéseit már a Wella V.I.P. csoportban is megosztották a szervezők. World of Wella 2018, íme a fényképes beszámolónk.

World of Wella 2018 – fényképes beszámoló

Az Alíz utcai Wella Studio 2018. novemer 17-én újra megtelt élettel, ugyanis hosszas készületek után elérkezett a várva várt World of Wella. A rendezvény sokszínűsége már az odavezető úton is látványos volt. Még csak az utcába fordultunk be, de már láttuk a beszélgető tömeget, ahol a legkülönfélébb, de mégis egy hivatásért és célért rajongó emberek izgatottan, nevetgélve, cigizve engedték át magukat a Wella filozófiának, na meg persze a szombat esti éjszakának. A hangulat már kint is fergeteges volt, ám az igazi élmények odabent várták az érdeklődőket.

Ha szombat este, akkor World of Wella!

Elsőként a Nioxin termékcsaládja került bemutatásra, mégis az igazi Wella party hangulat az állófogadást követően érkezett meg igazán. Hömpölygő tömeg, pezsgő, ismerős arcok, örömteli újratalálkozások és a Wella Studio falai mintha kiszélesedtek volna. A lilás-vöröses fények hatására, mintha egy 20-as évekbeli amerikai estbe csöppentünk volna, szerencsére szesztilalom nélkül.

17.30-kor kezdetét vette a WOW. Elsőként Takács Tamás a Sirowa Hungary Kft. kereskedelmi vezetője köszöntötte a közönséget, majd a Wella csapat oktatófodrászai vették át a szót, először Képíró Tamás, aki felkonferálta kollegáit: Pulya Misit, Csonka Timit és Matos Teklát. Pillanatok alatt a rövid és hosszú hajak kavalkádjában, azoknak elkészítésében és a retro vonalak, tincsességek, mattos hatások, 70-es és 80-as évekbeli inspirációk világában találtuk magunkat.

A Wella Professionals szépségnagykövete: Molnár Andrea

A Wella frizuraízelítő után a színpadon köszönthettük Pál Gabriellát, a Sirowa Hungary Kft. marketing- és oktatási vezetőjét, aki bemutatta a Wella Professionals Szépségnagykövetét, Molnár Andreát. A közvetlen versenytáncos múlttal – és egyébként jelennel – rendelkező Andreára nem véletlenül esett a választás, ugyanis természetes kisugárzása már a színpadon is tökéletesen illeszkedett a Wella család életébe.

Wella Professionals Oscar-díjátadás

A Wella különös hangsúlyt fektet arra, hogy nyomon kövesse a velük együtt dolgozó szakembereket, melynek a WoW keretében történt egy elismerése is. A cég megalkotta saját Oscar-díját, amelyet a WOW keretében át is adtak nyerteseiknek. Lássuk az idei díjazottakat:

1. KATEGÓRIA: AKTÍV KÖZÖSSÉGI MÉDIA TEVÉKENYSÉGÉÉRT JÁRÓ DÍJ

Czorn Anita

2. KATEGÓRIA: LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ FODRÁSZNAK JÁRÓ DÍJ

Török Attila

3. KATEGÓRIA: LEGELSZÁNTABB FIATAL FODRÁSZNAK JÁRÓ DÍJ

Molnár Gina

4. KATEGÓRIA: AZ ÉV DOLGOZÓJÁÉRT JÁRÓ DÍJ

Molnár Gábor

A World of Wella meglepetés fodrásza: Nánási József

A Wella oktatói csapata meglepetéssel is készült, így a színpadon köszönthettük egyik elődjüket egyenesen Brüsszelből, Nánási Józsefet, aki Képíró Tomival közreműködve bemutatta a Koleston Perfect termékcsaládot. Négy modell segítségével tekinthettük meg, hogy mire is képes a Wella egyik legújabb üdvöskéje. Ha pedig mindez nem volna elég, megismerhettük a New Koleston Perfect Digital Shade Chart névre keresztelt digitális színskála applikációt is, amely száz százalék, hogy rengeteg szakembernek fogja megsegíteni a munkáját. Keverési arányoktól kezdve, egészen a számukra konkurens márkák termékeinek együttes használatán át, a vizuális megjelenítésig gyakorlatilag minden megtalálható a programban.

Hajvágás a színpadon Veress-Győri Sándorral

A program zárásaként a hajvágás rejtelmeibe ki más, mint Veress-Győri Sándor vezetett be minket, amolyan sassooni módon: visszafogottan, de humorral megfűszerezve, pont úgy, ahogyan Sándor szakmaiságát már megismerhettük. Az ezzel kapcsolatos élményt talán kár is szavakba önteni, hiszen ezt hallani és látni kell, így beszéljenek helyettünk a képek!

Képek: Wella Professionals Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)