Keresés

Anyák napja Frohner Ferenc szalonjában!

Frohner Ferenc szalonjában jártunk, anyák napi styling bemutatón!

Az anyák napja mindig jó alkalmat kínál jótékonykodásra és a figyelem felhívására számunkra fontos dolgok mellett. Frohner Ferenc, a Dyson márkanagykövete és a Salon Frohner tulajdonosa nem csupán gyermekotthonokba jár hajat vágni, de már nem először szervez anyák napi bemutatót is. Egy-egy ilyen alkalommal a Salon Frohner fodrászai a Dyson hajformázó termékeivel hívják fel a figyelmet az anyaság fontosságára valamint a szépség és az anyaság kapcsolatára.

Anyák napi bemutató 2024

Az anyák napi bemutatón már tavaly is részt vettünk, a színvonal pedig ebben az évben is megmaradt. Idén olyan influenszer édesanyák vettek részt a programban, mint Dobó Kata, Rácz-Gyuricza Dóra, Puskás-Dallos Boglárka és Szécsi Debóra. A Salon Frohner fodrászai főként aDyson Supersonic, valamint a Dyson Airstrait és AirWrap eszközök segítségével formázták az édesanyák haját:

  • a szárítás a Dyson Supersonic segítségével történt,
  • Dobó Kata és Szécsi Debóra frizurájába az AirWrap segítségével varázsoltak hullámokat,
  • Puskás-Dallos Bogi és Rácz-Gyuricza Dóra haját pedig az AirStrait egyenesítette.

A modellek haja egytől-egyik különböző állagú, állapotú és típusú volt, így a csodás átváltozások mellett megbizonyosodhattunk a Dyson eszközeinek sokoldalúságáról és hatékonyságáról is.

Frohner Ferenc a bemutatóról

Az anyák napi bemutatóról természetesen megkérdeztük Frohner Fecót is, aki szerint az idei programon felszabadultabb légkör volt tapasztalható, mint eddig bármikor:

„Ez volt az eddigi legjobb esemény, jó csapat jött össze és mindenki csakis arra koncentrált, hogy jól érezze magát. Az anyák napja alkalmat ad arra, hogy viszonozzuk az édesanyáknak mindazt, amit értünk tesznek. Természetesen erre az év többi napján is törekedni kell, de ilyenkor koncentráltan erre irányul a figyelem. Nem kérdés, hogy ennek képviselete mögé mi is szívesen beállunk.”

Talán sokan nem tudják, de a Salon Frohner egyik munkatársa Fecó édesanyja. Arról is megkérdeztük Fecót, hogy milyen érzés az édesanyja mellett dolgozni nap, mint nap és miben más az anyák napja:

„Nagyon sok humor forrása az, hogy itt dolgozik. Ki ne szeretne az édesanyjával dolgozni? Ha valakiben igazán megbízom, akkor az ő. Olyan feladatokat kap, amiket csakis rá bíznék. Én mindenképp örülök neki és talán ő is jól érzi magát ebben a fiatalos környezetben.”

Egy biztos: mi jól éreztük magunkat és reméljük, hogy még sok hasonló esemény kerül majd megrendezésre Fecónál!

Képek: Dyson

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)