Keresés

A Colour Alchemy színváltós hajfesték 2022 egyik legnagyobb innovációja!

Colour Alchemy színváltós hajfesték: a Schwarzkopf legújabb innovációja.

A Schwarzkopf Professional Essential Looks április 23-i bemutatójának beszámoló cikkében már említettük, hogy egy új termékkel és talán 2022 legnagyobb innovációjával rukkol elő a márka májusban. A Colour Alchemy színváltós hajfesték a THEUNSEEN alkimistái és a Schwarzkopf Professional együttes fejlesztése, mellyel megalkották az első prizmatikus, holografikus, hőmérsékletre reagáló hajfestéket. Ezt mindenképp látnod kell, görgess tovább!

A természet csodáit idézi fel a paletta

„Számomra a Colour Alchemy az együttműködés és a kíváncsiság találkozása, hogy egy úttörő újdonságot fedezzünk fel. A Schwarzkopf Professional szakértőivel közösen hoztuk létre a Colour Alchemyt, amellyel egy valódi innovációt adhatunk a közösségünknek. Az izgalmas rész csak most következik, amikor elkezdünk alkotni.”

Ezekkel a gondolatokkal vezette fel Lauren Bowker, a THEUNSEEN márka alapítója a Colour Alchemy termékcsaládot, mely 5 árnyalattal változtatja meg a fodrásziparban eddig ismert szabályokat.

Íme az öt árnyalat:

#1 SZKARABEUSZ

A paletta első színe látszólag áttetsző, de ez nem vesz el az árnyalat értékéből, sőt! Amint felviszed a hajra, a napnarancs, jázminzöld és lápiszkék színkavalkádban válik élettel telivé, akár a szkarabeusz páncélzata.

Ajánlatos 1-3 hajalapon használni a kívánt hatás eléréséért.

#2 PÁVA

A tubusban petrolkéken csillog, a tincseken pedig pávazöld, ciánkék és ultraibolya árnyalatokban pompázik a Colour Alchemy színváltós hajfesték második csodája. Az árnyalatban a páva farktollainak színei köszönnek vissza. Mennyei!

A teljes élményért 1-4 hajalapra érdemes felvinni a terméket.

#3 BOREALIS

A látszólag íriszlila szín a sarki fényt kelti életre a frizurán. A 3-6 alapú hajon olyanná válik, akár egy álomszerű éjszaka. Lóherezöld, tűznarancs és ibolya színekben pompázik, mely viselőjét valóban Aurórává, a hajnal római istennőjévé varázsolja.

#4 ANDRITE

Ki ne szeretné a drágaköveket? A hölgyek ékszerekként viselnék, az urak pedig a nőkben keresik az értékeket. A Colour Alchemy színváltós hajfesték negyedik árnyalatát az alexandrit drágakő ihlette, amely olyan ritka, hogy tökéletes példányt még nem találtak belőle. Ezzel az árnyalattal mind a férfiak, mind pedig a nők megkaphatják azt az értéket, amit keresnek.

Az Andrite tubusban azélearózsaszín, hajon smaragdzöld, kobaltkék és rubinlila színekben pompázik. 4-6 hajalapon javasolt a használata.

#5 FŐNIX

A tűzmadár, mely porrá hamvadt, hogy aztán feltámadhasson. Ez az árnyalat tökéletesen visszaadja mind a lángokban fellelhető színek kavalkádját, mind pedig az újjászületés életérzését. Ezzel a hajfestékkel garantáltan feltámadhatnak a színek a hajadban. Élvezd te is az égetett narancs, a virágpor sárga és az ultraibolya változatosságát!

A terméket 4-6 alapra javasolt felvinni!

Személyesen élhettük át a csodát!

Az április 23-ai Schwarzkopf Professional Essential Looks bemutató utolsó részeként élőben mutatták be a termékcsaládot, mely során a résztvevők a saját kezükben tapasztalhatták meg a csodát. Lesley Jennison, az oktatás lebonyolítója öt fekete madártollat adott körbe, melyekre egyenként vitték fel az árnyalatokat. A hőmérséklet- és fényváltozások miatt a tenyérben keltek életre a színek, ami már önmagában hatalmas élményt adott.

A festékeket modellek haján is bemutatták, így teljes képet kaphatott a nézőközönség arról, mire is számíthat a termék használatakor.

A képek után azt is elmondjuk, hogyan működik a Colour Alchemy! Görgess lejjebb!

Hogy működik a Colour Alchemy színváltós hajfesték?

A bemutató során Lesley Jennison bemutatta a Colour Alchemy használatát is. Vékony rétegben erre kifejlesztett ecsettel kell felvinni a már kész hajra a terméket. Nem kell nagy mennyiség, mert a festék könnyen kenhető.

A termékeknek hatóideje nincs, az első ecsetvonástól az első hajmosásig élvezheted a színeredményt.

Te milyen alkalmakra tudod elképzelni az Unseen színváltós palettáját?

A Colour Alchemy szolgáltatás megtalálható a Schwarzkopf Professional szalonokban!

KREDITEK

Hivatalos weboldal: schwarzkopfpro.com/colouralchemy

Instagram: @schwarzkopfpro és @theunseenbeauty