Keresés

Ezek a legnagyobb Schwarzkopf Professional trendek 2022-ben

Melyek a legnagyobb Schwarzkopf Professional trendek 2022-ben? Cikkünkből máris megtudhatod!

A Schwarzkopf Professional, mint a Budapest Hair Show állandó fellépője

2022-ben, immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a bwnet.hu szervezésében a Mastercard-Unicredit Budapest Hair Show, aminek egyik legszínesebb programját ezúttal is a Schwarzkopf Professional biztosította. Nem véletlen, hiszen a brand már a kezdetek óta támogatja a nívós fodrászrendezvényt.

A Schwarzkopf PRO csapata Look & Learn bemutatóval és egy látványos show-val is készült a résztvevők számára, amik alatt az idei év legnagyobb termékinnovációit és frizuratrendjeit elevenítette meg. Mik voltak azok? Milyen újdonságokat kell érdemes még megismerned az év hátralevő részében? Ezt figyeld!

Schwarzkopf Professional trendek 2022-re hangolva

A 2022-es Budapest Hair Show alatt két nagy szekcióban figyelhettük meg a Schwarzkopf Professional oktatófodrászainak munkáját. Kezdetben a csapat Kifutótól a szalonig című szemináriumán vehettünk részt, ami során:

lépett színpadra. Később pedig egy látványos show színesítette a BHS idei programját, ami látványelemekben gazdagon mutatta be a márka újdonságait. A modellek frizuráinak elkészítésében a Henkel Beauty Care Professional teljes csapata segített: Kovács-Czupár Estilla, Márity Péter, Nagy Erika és Zsekov Katalin részt vett a backstage munkákban.

A két bemutató között Bódi Ákost is az SKP színeiben köszönthettük a színpadon, aki Londonból érkezett Budapestre, hogy még színesebbé tegye a Budapest Hair Show programját. Több precíz hajvágást is megfigyelhettünk tőle – a modellek hajszínét Blanke Dávid készítette.

“Négy modellel készültem a BHS-re, amiken keresztül a kedvenc formáimat akartam bemutatni az elmúlt két évtizedből. Két kommersz, viszont egyben kreatív vágást/formát és két avantgárd look-ot hoztam, amik elemeiben a punk es az anarchista divatokat hordozták magukban.” – Bódi Ákos

#1 A természetes true beautiful honest árnyalatok

Az idei év egyik kiemelkedő innovációja a megújult tbh termékcsalád lesz a Schwarzkopf Professional háza táján, ami októbertől válik elérhetővé a partnerek számára. Blanke Dávidnak és Madarász Viktornak köszönhetően azonban mi már most is láthattuk az új formulák hatékonyságát.

A GOLD szeminárium során megtudtuk, hogy a tbh festékpigmentek új festékmolekulát tartalmaznak (HEP+), ami meggátolja a hajszínváltoztatások alkalmával gyakran fellépő fejbőrirritáció és allergiás reakció kialakulását. “Ezenfelül plusz olajok is kerültek a termékekbe, amiknek hála még intenzívebb ápolást tudunk biztosítani a vendégeink számára.” – tette hozzá Madarász Viktor.

A szortiment üzenetéhez híven, a színpadon elkészített modellek és a demómodellek frizurái is természetes árnyalatokban pompáztak. A tbh-portfólió színeinek tökéletes színpadi megjelenítéséhez Rácz Böbi styling technikái is hozzájárultak. Böbitől megtudtuk, hogy “a BHS-en bemutatott modellek stylingjai a hétköznapi szalonmunkába is átültethetők és az otthoni hajkészítési szokásokba is beépíthetők.”

“Most újra a tbh szerelmese lettem! Az új hideg sorozat ( -12) még természetesebb/semlegesebb színeket eredményez. Nagyon jól kombinálhatók a meglévő színekkel.” – Blanke Dávid

#2 Essential looks 2022

A GOLD szeminárium megkoronázásaként a soron következő Essential Looks, azaz a 2:2022 kollekció trendjeit is megismerhettük. Az új irányzatok bemutatásában Bódis Richárd és Veress-Győri Sándor volt a segítségünkre, akik tökéletes harmóniában prezentálták a legfőbb tudnivalókat.

A két fodrász elárulta, hogy idén a Schwarzkopf Professional trendekben 3 irány dominál, amik az egyszerűség, szabadelvűség, könnyedség koncepciójára épülnek. Bódis Richárd szerint “a három trend lookjai, történetei, inspirációi tökéletesen átformálhatók a szalonmunkákra; bőséges lehetőséget adnak a technikák, termékek együttes újdonságainak kipróbálására”.

Úgy gondoljuk, hogy a színpadon nagyszerűen lekövethetők voltak az új Essential Looks kollekció alappillérei, amik közül nekünk a POP & PLAY trend pozitív, élettel teli harsánysága volt a kedvencünk. Az intenzív színek, az extrémebb formák szerintünk hűen tükrözik a mai kor személyre szabott, egyedi stílusvilágát; elfogadásra sarkallnak.

“Részemről egy nagy boldogság hogy részt vehettem a Budapest Hair Show rendezvényen a Schwarzkopf Professional csapatával.” – Veress-Győri Sándor

#3 Termékújdonságok színpadi performanszba zárva

Ahogyan korábban is említettük a Schwarzkopf Professional program lezárásaként egy különleges showélményben volt részünk. A catwalk modelljeinek frizurái a 2022-es év termékújdonságaival lettek elkészítve, így prezentálva a modern és innovatív anyagok hatékonyságát.

Név szerint a megújult:

  • IGORA Highlift termékcsalád,
  • Session Label szortiment,

illetve a forradalmian új, hő és fény hatására változó Color Alchemy hajfestékek kerültek bemutatásra, amik tagadhatatlanul az idei év legnagyobb dobásainak számítanak. A látvány mellett kiemelkedő pozitívumuk, hogy sötét hajon világosító eljárás nélkül is működnek.

A performansz egyediségének színvonalát a különböző táncos elemek növelték, de számunkra akadt még egy extra meglepi… méghozzá az épített frizurák! Miért? Mert a SchwarzkopfPRO kifutóin korábban nemigen láttunk még épített hajakat.

Élő videót is készítettünk az emlékezetes percekről, nézd csak, kattints ide!

Érdekelnek a márka újdonságai? Ismerd meg testközelből képzéseiken:

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Beauty Worldnet