Keresés

Defy Damage tesztelés a JOICO oktatói csapatával!

Defy Damage tesztelés tesztelés történt. Mutatjuk az eredményeket!

2019. február 4-én összeállt a Joico Hungary oktatói csapata, hogy együtt tanulják meg, hogyan működik a márka legújabb hajápoló terméke: Defy Damage tesztelés következik. Egy biztos, hogy az új termékcsaláddal elérkezett a 21. századi hajápolás forradalma, amely hamarosan a szalonmunka egy elengedhetetlen kiegészítő szolgáltatásává válik. Mit kell tudnod elöljáróban a Defy Damage-ről? Görgess tovább!

Defy Damage tesztelés a JOICO oktatói csapatával

A JOICO oktatói csapata – egy hónappal a debütálás előtt -, első kézből ismerhette meg a Defy Damage kiegészítő szalonkezelés termékeit. A gyakorlati képzést egy elméleti oktatás előzött meg, amelyet Szikriszt Joci – a JOICO Hungary művészeti vezetője – tartott. Ezután következett a nap fénypontja, amikor mindenki saját kezűleg próbálhatta ki, hogy milyen újdonságot biztosítanak a Defy Damage termékek. Az oktatók négy modellen dolgoztak, akiket a casting során úgy válogattak be, hogy minél különbözőbb hajszerkezettel rendelkezzenek. Váradi Katalin – a Joico Beauty Szalon mesterfodrásza – Dér Heni haját készítette, akinek nagyon pozitív visszacsatolása volt az elkészült frizurával kapcsolatban.

Váradi Katalin Dér Heni haján tesztelte a Defy Damage termékeit

“Én ilyet még nem láttam, ez a termék tényleg brutális! Mindig nehezen fésülhető volt a hajam, állandóan gubancolódott, de ettől a terméktől valami olyasmit kaptam, amit nem vártam! Puha, fényes, könnyen fésülhető, erős és egészséges eredményt kaptam már az első alkalom után. Azonnal vinni akartam belőle!”- fogalmazta meg Heni a termékkel kapcsolatos tapasztalatait.

Az okos hajápoló – Defy Damage és SmartRelease technológia

Az elméleti oktatás alatt Joci részletesen bevezette a JOICO csapatát a Defy Damage titkába, amely a SmartRelease technológián alapszik. Az innováció abban rejlik, hogy a JOICO hajápolási váztechnológiája teljes mértékben megváltozott. A termékek egy hármas meghajtású liposzómát használnak, amely a hajszerkezet belső rétegében fokozatosan fejt ki hatását, mert külső lipidrétege nem engedi, hogy a samponos hajmosás feloldja. Akár három hajmosáson keresztül képes védeni és egészségesebbé tenni hajunkat, még akkor is, ha nem a JOICO samponjait használjuk.

A Defy Damage gyakorlatilag egyenlő az okos hajápolás fogalmával, ugyanis minden hajtípushoz egyaránt alkalmazkodik. A korábban említett modell casting éppen ezért volt hangsúlyos, hiszen így könnyen kirajzolódott, hogy amíg a vékonyszálú hajat dúsította és megerősítette, addig a vastagszálút lágyította a Defy Damage kezelés.

Defy Damage tesztelés: hajápolás márkafüggetlenül a szakmáért!

A JOICO Defy Damage tesztelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy egy hónappal később újra megismételték a képzést, hasonló struktúrában ugyan, de a fodrász szakmában teljesen más termékekkel dolgozó neves fodrászokkal. Erre azért volt szükség, mert a hajápolás egy olyan fejezetéhez érkezett el a Defy Damage termékekkel a fodrászipar, amelyet minden szakembernek muszáj megtapasztalnia, márkafüggetlenül, kizárólag a fodrász szakmáért! Erről a napról készültek felvételek, amellyel ti is hamarosan inspirálódhattok. Ehhez nincs más dolgotok, mint figyelni a JOICO Hungary oldalát!

Ha mindez nem volna elég, inspirálódj a Defy Damage imázsvideójával! 🙂

Szöveg és képek: JOICO Hungary

Képek: JOICO Hungary