Keresés

Ezek a legdivatosabb frizurák 50 felett!

Frizurák 50 felett? Mutatjuk, mi a divat 2024-ben!

A kor előrehaladtával egyre több hölgy életében jön el az a pont, amikor rövidre vágatják hajukat. Teszik ezt legtöbbször amiatt, mivel kortársaiknak is már ilyen a frizurája, illetve azért, mivel ezek a hajak anélkül is szépek maradnak, hogy hosszabb időt kellene fordítani rájuk. De nem csak a levágatott frizurák lehetnek trendik és maradhatnak ápoltak! Cikkünkben most ezt szeretnénk bebizonyítani, ezért a rövid frizurák mellé hosszabbakat is beválogattunk. Mutatjuk tehát, mik a legdivatosabb frizurák 50 felett!

Kontyok, fonatok és egyéb feltűzéses frizurák 50 felett

A hosszabb haj egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen hajviselet elkészíthető belőle. Így lehet a haj fonott, hullámos, egyenes, de akár kontyba is felfogható. Ezek a stílusok pedig a hétköznapokra és különlegesebb alkalmakra is tökéletesek, még 50 felett is! Így ha Te is a hosszú hajat választod, ne állj meg az egyszerű, kiengedett állapotnál, hanem mindig csempéssz bele egy-egy elemet, amely feldobja majd megjelenésedet.

Arckeretező frufru rövid hajjal

Ma az oldal frufru hatalmas divat, így meg sem lepődünk azon, hogy ez a trend az 50 év feletti frizurákba is beírta magát. Így ha Te a rövid frizura mellett teszed le a voksodat, de szeretnéd feldobni azt valamivel, válaszd ezt a hajstílust, amely divatossága mellett elegáns is, így különlegesebb alkalmakra is tökéletes lesz.

Emma Thompson is ezt a viseletet választotta

Egyenes hajviseletek- Egyszerű frizurák 50 felett

Ha 50 év felett Te is inkább egy egyszerűen kezelhető, mégis hosszú frizurát szeretnél, ez a hajviselet lesz a Neked való. Az egyenes és hosszú frizurák ugyanis - még hosszuk ellenére is - egyszerűen kezelhetőek. A megfelelő és rendszeres hajmosás és a fésülés mellett nem lesz másra szüksége a hajadnak, csak a fodrászod meglátogatására egy frissítő vágás érdekében. Ha pedig önmagában hullámosabb a hajad, akkor a hajmosás utáni hajvasalás lesz még a teendőd, amellyel könnyedén és gyorsan el tudod érni az egyenes frizurát.

Jennifer Aniston és egyenes frizurája

Short Bob

A Vidal Sassoon által megalkotott bubi frizura a 90-es évek óta divat, mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. Ennek a hajtstílusnak pedig számos variációja lett az évek alatt, így ma már létezik hosszú, félhosszú, kócos, tépett és lépcsőzetes bob frizura, illetve a rövid bubi is nagy népszerűségnek örvend. Mi most az utóbbit hoztuk el Neked, amely akkor is jól fog állni, ha göndör vagy éppen ha egyenes hajad van, a frizura könny kezelhetőségéről pedig még nem is írtunk...

Függönyszerű hullámok és egy hosszabb frizura

Összeállításunk utolsó frizurája szintén egy hosszú haj. Ez a frizura azonban Jennifer Aniston hajának teljes ellentéte. Ennek okai pedig a színházi függönyre hasonlító hullámok, amelyek egy elegáns és nagyon fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Így ha Te is le szeretnél tagadni pár évet, ez a frizura lesz a Neked való!

Na és mi a helyzet a hajszínekkel?

Az előbbiek alapján azt látjuk, 50 felett inkább a világos, szőkére hasonlító hajszínek a népszerűek egy kis barnával kombinálva. Ugyanakkor a természetes ősz hajszín is divatba jött, melyet egyre többen el is fogadnak és meg is tartanak magukon.

Te mit gondolsz? 50 felett milyen legyen a haj?

Írd meg Nekünk gondolataidat! Ha pedig sikerült kiválasztanod új frizurádat, jelentkezz be fodrászodhoz!

Képek: Pinterest és itt