Keresés

Illumina Trends bemutató - Wella Studio Budapest

A Wella Professionals az Illumina Trends jegyében tartott bemutatót!

A Wella Professionals 2024-es éve a megújult Illumina festékvonal jegyében telik. A megújulást ünnepelve Romeu Felipe nagykövet európai turnéra indult, amelynek varsói állomásán mi is ott voltunk. Az Illumina Trend azonban továbbra is terjed, most a Wella Studio Budapest falai között került sor egy bemutatóra, amelyen Képíró Tamás, Hintenberger Máté, Szabó Judit és Pápai Gábor is színpadra lépett.

Elsőként Képíró Tamás lépett színpadra, aki röviden megosztotta a közönséggel az Illumina Trends legfontosabb elvét, a csendes luxust. A mai trendekben ugyanis az figyelhető meg, hogy bár tudjuk, hogy márkás ruhát visel valaki, mégsem látunk óriási márkajelzéseket. Az Illumina Trends pontosan ezt képviseli a frizurán: láthatóan egészséges és szép a haj, de egyáltalán nem látszik, hogy egy festett frizuráról van szó. Ez a természetesség adja a megújult Illumina Color erejét és a trend népszerűségének kulcsát.

A rövid ismertető után színpadra lépett Szabó Judit egy modell kíséretében. A fodrász szintén méltatta az Illumina Color festékeket, illetve bemutatta a négy új, meleg árnyalatot:

  • Blonde Glow,
  • Luminescent Clay,
  • Brunette Shimmer,
  • Copper Blush

Kiemelte, hogy a meleg árnyalatok kezdenek újra divatossá válni, hideg és hamvas színeket pedig egyre kevesebb vendég kér. Az árnyalatok sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint Szabó Judit és Képíró Tamás első modelljeinek frizurája. A gyönyörű árnyalatok természetessége szinte mindenkiből csodálkozó pillantásokat váltott ki.

Színbemutató és hajvágás a színpadon

Képíró Tamás kiemelte, hogy az Illumina festékekben nincs rejtett meglepetés, a megújulás következtében nem szükséges elsajátítani semmilyen új tudást. A festék használata pontosan ugyanolyan egyszerű és hatékony, mint korábban.

Pápai Gábor és Hintenberger Máté színpadra lépése előtt Képíró Tamás ejtett néhány szót a Wella School Programról is. Ahogy az Illumina Trendsben, az oktatások és képzések során is kiemelt jelentőséggel bír a játékosság. Képíró Tamás köszönetet mondott Papasz Vasziliosznak, aki a játékosság fontosságára egész karrierje alatt nagy hangsúlyt fektetett, és aki jelenlétével megtisztelte az Illumina Trends bemutatót is.

Bár az eseményen leginkább a hajszín került a középpontba, Pápai Gábor és Hintenberger Máté egy-egy, az Illumina színekhez illeszkedő hajvágást mutatott be a színpadon. Pápai Gábor hangsúlyozta vágásával azt próbálta szemléltetni, hogy a történelem nagyszerű formaterveit hogyan lehet modern köntösben megalkotni. Hintenberger Máté pedig a már emlegetett csendes luxus jegyében vágta le modellje frizuráját.

🤩Képíró Tamás, Pápai Gábor és Hintenberger Máté az Illumina Color trendeket mutatja be!🤩

Posted by Fodrászinfó on Monday, April 22, 2024

A fináléban minden modell ismét a színpadra lépett, frizuráik pedig a stylinggal, sminkkel és öltözékkel kiegészülve valóban a csendes luxus és az elegáns visszafogottság érzését keltették.

Képek:

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)