Keresés

Megújult a Wella Professionals Illumina Color!

Összeszedtük a megújult Illumina Color legfontosabb tulajdonságait!

A 2024-es év a megújulás jegyében telik. A Wella Professionals márka pedig hű ehhez: 2023 őszén a teljes hajápoló portfólió megújulása és egy új Studio nyitása után az idei év a márka egyik vezető festékvonalának, az Illumina Color termékeknek hoz frissítést.

A hajszín az egyik leglátványosabb megnyilvánulása a szépségnek, így nem meglepő, hogy a vendégek olyan színeredményt várnak, amely olyan egyedi, mint ők maguk.

Az Illumina Color termékvonal 2012-ben került először a piacra, elsöprő sikert aratva. De mi az, ami miatt ez a termékcsalád más, mint a többi tartós hajfesték? A válasz egyszerű: ez az első és egyetlen professzionális  hajfesték, mely MicroLight technológiát tartalmaz a külső és belső ragyogásért. Mindez a beépített Metal Purifier semlegesítő részecskéknek és a mikrotónusoknak köszönhető. A hajkárosodás elleni beépített védelem egy olyan előnyös tulajdonság, amely a vendégek számára döntő fontosságú a termékválasztás során. Hiszen tudjuk, ha a kutikula sérült vagy hiányos, a kívánt színeredmény sem lesz megfelelő.

5 érv az Illumina Color mellett

  1. 100% természetes hatás – Egy természetes hatású, multi-dimenzionális paletta, amely belülről ad ragyogást a haj számára.
  2. Microlight technológia és Metal Purifier részecskék – Kívül-belül ragyogó hatás és ellenállhatatlan haj a tisztító részecskéknek köszönhetően.
  3. Kompakt színpaletta – Megoldást kínál mindenki számára, legyen szó akár barnákról, vörösekről vagy épp szőkékről.
  4. Ragyogó szőke színek – A hűvös árnyalatok kedvelőinek.
  5. Akár 100% őszfedés – Tartós hajfesték tiszta őszfedéssel, mely megtartja a természetes színmélységet.

Az Illumina Color színek lehetővé teszik a festett haj természetességét, ezáltal olyan hatást keltve, mintha nem is festve lenne. Ráadásul a vegán termékcsalád fenntartható csomagolásban kerül a piacra, 100%-ban újrahasznosított tubusban és 85%-ban újrahasznosított dobozban.

Kiegészítő termékek

Illumina Color Opal-Essence

A termékcsalád egyik különleges termékvonala az Opal-Essence, amely kívül esik a színmélységeken és színkódokon. Egy kreatív termék, amellyel fémes, opálos árnyalat és csillogás érhető el meleg és hideg színeken egyaránt. Használható önállóan vagy az Illumina Color árnyalatokkal kombinálva is.

Hajápolás

Az otthoni hajápolás az Illumina Color használata esetében is fontos. Ehhez jó szívvel ajánljuk a ColorMotion+ ápolókat, a Wella Professionals legjobb festett hajra kifejlesztett termékcsaládját vagy az Ultimate Repair termékeket, amelyek szintén csodát tesznek a hajjal.

Idén is nagy dobás a Wella Professionals-től

A Fodrászinfó tavaly részt vehetett a brand párizsi rendezvényén. Ivan Arniaud, Jordanna Cobella és az olasz reneszánsz téma bemutatójáról írtunk is. Következő cikkünkben bővebben esik szó erről, annyit azonban már elárulhatunk, hogy a Wella Professionals idén is nagy dobásra készül.

Forrás és képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)