Keresés

Wella Professionals Illuminight Varsó - beszámoló!

Az Illuminight turné varsói eseményén jártunk!

Mint korábban megírtuk, a Wella Professionals idei legnagyobb rendezvénysorozata az Illuminight turné volt. Ennek keretén belül a márka nemzetközi nagykövete Romeu Felipe járta be Európát. A Wella Professionals Milánóban, Varsóban, Párizsban és Athénban mutatta be a megújult Illumina hajfestékcsaládot látványos showműsorok keretein belül.

Először is köszönetet mondunk a Wella Professionals nemzetközi és magyar csapatának, amiért ilyen színvonalasan és összeszedetten oldották meg a szakemberek érkezését, elszállásolását és a rendezvényen való részvételt. Varsó pedig csodálatos város, így egy rövid városnézést is beiktattunk az esemény előtt.

A varsói Illuminight sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy 22 országból 650 ember vett részt rajta. A látványos körszínpad környéke hamar megtelt a régió szakembereivel, a show pedig Julia Pushkareva, a Wella Company kelet-európai régiójának general manager-ének megnyitójával hivatalosan is kezdetét vette. Julia külön kiemelte, hogy a tavalyi évben a Wella Professionals lett az első számú nemzetközi festékmárka, ami egész biztosan igazolja a Wella család összetartását.

Illuminight Varsó – Artistic Team és NTVA

A show első részét a Wella Top Artistic Team lengyelországi csapatának bemutatója tette ki. A körszínpadon a bemutatófodrászok körbe jártak, minden modell frizurájának styling-ját együtt hozva létre. A körszínpad előnyét jelentette, hogy a nézőközönség egy percre se maradt látnivaló nélkül. A lengyel fodrászcsapat dinamikus szakmai koreográfiájának és a modellek összehangolt lépéseinek köszönhetően a színpadi látkép minden szögben nyújtott valami újdonságot.

Az Artistic Team bemutatója után átadták az NTVA (National Trend Vision Awards) díjait is, amelyre a nyerteseket olyan kiválóságok választják ki, mint Jordanna Cobella vagy James Earnshaw. Sok díjazottnak nem volt egyszerű dolga, hiszen akadt, aki rengeteg utazás, vagy éppen több műtét után jelent meg az eseményen (előttük utólag is le a kalappal).

Wella Professionals Nemzetközi NTVA díjazottak

  • Color Visionary - Viktoria Arapina, Johanna Chindris, Norbert Afek, Renat Zakirov
  • Craft Visionary - Viktoria Arapina, Marian Ilie, Norbert Afek, Eleonora Jemenean
  • Editorial Look - Matei Hunor

Romeu Felipe bemutatója

A rövid szünet alatt minden résztvevő felfrissülhetett néhány falattal vagy egy pohár itallal, hiszen a show nagy dobása azonban még hátra volt. Romeu Felipe bemutatója több részből állt. Az első felvonásban egy teljes szőkítési technikát mutatott be a sztárfodrász a színpadon, majd következő modelljén már kifejezetten az új Illumina Color színek felvitelének lépéseit hangsúlyozta. A nemzetközi nagykövet bemutatóját szinkrontolmács segítségével követhették a résztvevő szakemberek.

Romeu két műsorrésze között néhány elméleti tudnivalót is hallhattunk az Illumina festékekről és technológiáról, illetve bemutatásra került néhány modell frizurája szőke, barna, majd pedig vörös és barack színekben. Ezek segítségével hallhattunk néhány fontos információt az előrelátható trendekről, de szalontrükkökkel is gazdagodtak a fodrászok, a vendégkapcsolatokat és a színkeverést illetően.

Az elméleti tudnivalók után Romeu Felipe tért vissza a színpadra, aki három, immár elkészült Illumina frizurát mutatott be, a fináléban pedig minden modell haját újra megcsodálhatta a közönség.

Bemutató

Finálé

A szakmai inspiráció és fejlődés mellett kiemelt szerepet kapott a családi légkör és hangulat. Rengeteg eszmecserének, mosolynak és nevetésnek lehettünk szem- és fültanúi vagy éppen részesei akár Európa különböző országaiból érkező szakemberek között. Így egy napra mi is megtapasztalhattuk, milyen is a Wella Professionals család tagjának lenni!

Illuminight Varsó képekben

Képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)