Keresés

Íme a Pantone Év Színe 2024 - Peach Fuzz

Tarts velünk és ismerd meg a Peach Fuzz árnyalatot, amely az Év Színe 2024-ben!

A 2023-as Viva Magenta szín után a Pantone bejelentette a 2024-es év színét, amely a Peach Fuzz nevet viseli. Az árnyalat egy gyengédséget és kedvességet árasztó barackszín, amely a közösség és az együttműködés fontosságát üzeni nekünk. A rózsaszín és narancs közé lágyan beilleszkedő barackszín a gondoskodás, gyógyulás és virágzás lehetőségét inspirálja. A tavalyi árnyalat sok coloristot megihletett, reméljük ez most sem lesz másképp!

A Peach Fuzz éppúgy gondolat, mint érzés és tapintás, amely a melegség megnyugtató jelenlétére ébreszt rá. Az árnyalat a múltat tükrözi kortárs köntösben újragonodolva, ezzel tiszta, romantikus, vintage hangulatot kelt.

Miért épp a Peach Fuzz?

Az élet számos területén tapasztalható zűrzavarban egyre nagyobb szükség és igény van a gondoskodásra és az együttérzésre. Ezzel együtt a békés jövő képei is egyre erősebben jelen vannak. A színnek, amelyet a 2024-es év Pantone színének választott a vállalt, ki kellett fejeznie a vágyat, hogy közel akarunk lenni azokhoz, akiket szeretünk, és azt az örömöt, amit akkor érzünk, amikor megengedjük magunknak, hogy ráhangolódjunk arra, akik vagyunk, és csak egy pillanatra élvezzük a csendes, magányos időt. Egy olyan szín, amely gondoskodó, és amelynek meghitt érzékenysége összehozza az embereket, és a tapintás érzését kelti. Olyan, amely tükrözte az egyszerűbbnek tűnő napok iránti érzésünket, ugyanakkor egy korszerűbb hangulatot jelenítsen meg. Olyat, amelynek szelíd könnyedsége és légies jelenléte a jövőbe emel minket.

A Pantone Peach Fuzz árnyalatát használhatod:

  • fodrászatban,
  • enteriőrben,
  • sminkben

De a Pantone weboldalán számos Peach Fuzz árnyalatú terméket megtalálsz!

Készítsd el te is a Peach Fuzz árnyalatot!

A szín máris megihlette a fodrászokat. Tina Szabados colorist például egy Instagram posztban írta le az általa használt receptúrát! (A poszt szövegében kattints a fordításra!)

Vagyis:

Az árnyalatot a 9.5-17 (Peach) + 9.5-18 (Rosé) árnyalatokkal is elérheti, 2:1 arányban - mindkettő az #IgoraRoyal @schwarzkopfbr termékcsaládból.

Próbáld ki te is a Peach Fuzz árnyalatot!

Felhasznált forrás és kép: pantone.com

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)