Keresés

Frissülj fel a Lisap Refresh színezőkkel!

A Lisap Refresh különlegességét mutatjuk be! Olvass tovább!

A Lisap régóta kiemelkedik az olasz márkák közül, az egyik leginnovatívabb a szakmában. Ezt egyrészt folyamatosan bővülő termékeiknek köszönhetik, másrészt pedig a piaci igényekre adott gyors reakcióiknak. Alig két hónapja jelent meg Olaszországban a Lisap Refresh, de már Magyarországot is meghódította. De vajon mitől olyan különleges? Ebben a cikkben erre is választ adunk!

A Lisap Refresh egy színező…

A Lisap Refresh egyik fontos eleme a hajszínező funkciója. Egy 100%-ban ammóniamentes festékről beszélünk, ami 9 természetes és 3 fantázia árnyalatot tartalmaz. A különböző színek tetszés szerint keverhetőek, és mindössze 10, maximum 20 percig kell a hajon hagyni, hogy kifejtse a hatását. Tökéletesen alkalmas arra, hogy kipróbálj egy színt, mielőtt valóban befestenéd vele a hajad, hiszen mosásról-mosásra, fokozatosan távozik a haj felszínéről.

Az árnyalatok szabadon keverhetőek egymással!

…Egyben egy hajápoló!

A márka arra is odafigyelt, hogy a termék kitűnjön a színezők közül, ezért olyan anyagokat tartalmaz, amik táplálják és védik a haj szerkezetét! Az extra kondicionáló hatása ráadásul nem csak belül, de kívül is hozzáad a megjelenéshez, a tincseket fényessé és könnyen kifésülhetővé teszi.

A Lisap Refresh többek között tartalmaz:

  • Wakamé kivonatot, ami egy Japánból származó barna hínár. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nyugtató és hidratáló növény.
  • Kamélia kivonatot, amely a legsérültebb hajat is egészségessé és fényessé varázsolja.
A modell haján a Lisap Refresh Réz (Copper) árnyalatot használták!

A Lisap Refresh otthon is használható!

Talán a legjobb tulajdonsága a terméknek, hogy nem tartalmaz semmi olyat, ami veszélyes lenne a hajra a használat során, ezért akár otthonra is beszerezhető! Az “elronthatatlan” folyamat valóban egyszerű, mindössze 10 percet vesz igénybe!

HOGYAN HASZNÁLD?

#1 Vidd fel törölköző száraz hajra, oszlasd el egyenletesen a teljes hajhosszon.

#2 Hagyd hatni pár percig majd öblítsd ki a hajból.

Hatóidő:

  • natúr hajon: 1-20 perc,
  • festett hajon: 10-20 perc,  
  • szőkített hajon: 1-10 perc.

A LISAP REFRESH MINDEN ÁRNYALATÁT BESZEREZHETED A HAJ-KER KFT. WEBSHOPJÁBÓL, MINDÖSSZE 4490 FT-ÉRT!