Keresés

Subrina Professional Matcha Plex - a szőkítés új dimenziója

Megérkezett a Subrina Professional Matcha Plex szőkítő maszk!

A fodrászati termékek piacán soha nincs megállás, folyamatos fejlesztésekkel és újdonságokkal rukkolnak elő a gyártók. A tökéletes szőkeség elérése érdekében hatványozottan igaz ez az állítás, hiszen ma már nem elegendő, hogy a megfelelő árnyalatot elérjük. Minimalizálni kell a károsító hatást, ami a hagyományos szőkítő eljárásoknál szinte elkerülhetetlen. Ennek jegyében születtek meg a Subrina Professional 2024-es újdonságai!

A márka mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a tökéletes, ápolt, divatos frizurát a lehető legkíméletesebb, gondoskodó hozzáértéssel érje el, szem előtt tartva az egészség fontosságát. Az elmúlt években többször is megújította szinte a teljes termékszortimentet a legkorszerűbb vegán és természetes összetevőkkel. Sikerük abban rejlik, hogy mindezt úgy tudják megvalósítani, hogy a kívánt végeredmény elérésében nem kötnek kompromisszumot!

A tökéletes szőke árnyalat és a maximálisan kíméletes ápolás kombinációjával megérkezett a Subrina Professional újdonsága, a Subrina Professional Matcha Plex szőkítő, ami ötvözi az ápoló szakértelmet a gyönyörű szőke hajjal! Organikus összetevőkkel és vegán formulával biztosítja a tökéletes színeredményt. És, hogy mi a titok?

Fotó: Subrina Professional

Subrina Professional Matcha Plex formula

A Plex formula azonnal kifejti jótékony hatását, ahogy kapcsolatba lép a hajjal. A porózus részeken keresztül behatol a legmélyebb rétegekbe, feltölti a hézagokat és a haj töredezett részeit, hogy rögzítse azokat és egységesen erős hajszerkezetet hozzon létre. Ezzel növeli a hajszálak térfogatát, javítja szerkezetét, maximálisan hidratálja a hajat, és a szőkítő maszk lemosása után is gondoskodik még több nedvesség hajba építéséről.

A Matcha kivonat jótékony hatásai

  • Extra hatékony, de gyengéd formula
  • Hajerősítő – összetevői révén belülről erősíti a hajszálak szerkezetét
  • Maximálisan táplálja és regenerálja a hajat szőkítés közben
  • Eltávolítja a nehéz fémeket a hajból, ezáltal hibátlan és minden eddiginél egyenletesebb hajszínt biztosít
  • Maximálisra növeli a haj fényét és csillogását
  • Maximális védelmet nyújt a károsodástól – magas antioxidáns tartalmú, csökkenti a hajszálak és hajvégek töredezését
  • Színmegtartó

Az új Matcha Plex tartalmú Szőkítő maszk egyedülállóan hatékony és gyengéd formula, melynek krémes állaga megkönnyíti használatát, akár fóliával, akár anélkül. Hatóanyagokban gazdag, forradalmian új és egyedülálló összetétele – fermentált hialuronsav, zöld tea, uborkaolaj – maximálisan táplálja és regenerálja a hajat szőkítés közben.

Fórizs Nikoletta a Subrina Professional Matcha Plex-ről

Fórizs Nikoletta, a Subrina Professional Hungary oktatófodrásza elsők között próbálhatta ki a Matcha Plex szőkítőt Ljubljanában, azóta kizárólag ezt a szőkítőt használja a munkája során:

„Személyes kedvencem az új szőkítőpor, a Matcha Plex. Plex technológiával készült, teljesen új összetevőkkel, mint a zöld tea kivonat és az uborkaolaj. Akár 9 árnyalatnyi világosítást is el lehet érni vele. Nagyon szeretem, amióta kint kipróbáltam, ezzel dolgozom. Kitűnően működik fóliával vagy anélkül is, ráadásul tapasztalataim szerint gyengébb oxival is nagyon hatékonyan működik, az állaga pedig 1:2 arányú keverésnél egyszerűen mesés, öröm vele dolgozni. A vendégeim visszajelzései is nagyon pozitívak, a hajuk szerkezete, állaga, tapintása is mesés tőle. Szerintem nagyon nagy sikert fog aratni, szeretni fogják a magyar fodrászok is!”

Fórizs Nikoletta és modellje

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, a Subrina Professional Matcha Plex szőkítőt ide kattintva vásárolhatod meg!

Forrás és képek: Subrina Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon!