Keresés

TONI&GUY SHOW: a kreativitás és a sokszínű lookok jegyében

A lehengerlő TONI&GUY SHOW-ról adunk betekintést!

Mostanra már megszokhattuk, hogy minden, ami TONI&GUY az egyszerűen lehengerlő. Természetesen azok számára lesz igazán élmény megfigyelni a márka művészeti csapatának a munkásságát, akik nemes egyszerűséggel rajonganak az előremutató, rendbontó, és mégis precíziós frizurákért. A brand ezúttal sem hagyta cserben a Salon International-re ellátogató szakembereket: a résztvevők széleskörű és egyben frenetikus élményekkel indulhattak haza a TONI&GUY SHOW után. A bemutató részleteiből mi is mazsoláztunk egy keveset, hogy újabb inspirációt hozzunk a fodrász hétköznapokba.

TONI&GUY SHOW: a kreativitás csúcsán

A Salon International világa mindig egy olyan közeg, amiben a szakember újra rátalálhat azokra az érzésekre, amik miatt beleszeretett a fodrászatba. Mindez azoknak az évről évre fellépő brandeknek köszönhető, amiknek csapata lenyűgöző kreativitással mutatja be mind a saját trendjeit, mind a nemzetközi divatfrizura-irányzatokat. A nagy múlttal rendelkező TONI&GUY természetesen azok között a nevek között szerepel, amik állandóan visszacsatolást adnak a fodrász szakma kreativitásáról, művészi erejéről – ezt bizonyította az idei szemináriumuk is.

Amikor a TONI&GUY SHOW kezdetét vette, talán az ott lévők sem gondolták, hogy mennyire komplex look&learn bemutatóban lesz részük. A fodrászműsor alatt, a résztvevők végtelen mennyiségű és minőségű hajvágási- és hajfestési technikába nyerhettek betekintést. A show kezdetén a 2022-es, Col-lab névre keresztelt, Academy kollekció részletei elevenedtek fel, amiben a különböző ötletek eklektikája tükrözte a csapat egyéniségét. Mind a hajvágások, mind a hajfestések divatorientáltak és különlegesek voltak, amellett, hogy megtartották a “vendégbarát” elemeiket is. “Ebben a kollekcióban mindenkinek van valami” – mondta Daniele De Angelis, aki idén elnyerte a London Hairdresser of the Year díját. “Nagyon fontos, hogy a vendégeinket mindig megmozgassuk és inspiráljuk.”

TONI & GUY SHOW 2021

Utólag elnézve, a pozitivitást sugalló, játékos színek és azok kreatív elhelyezése, illetve a sokoldalú vágási technikával készített formák valóban azt üzenik a vendégek számára, hogy kedvet kapjanak valami új és egyedi dolog kipróbálásához. Az elkészült frizurák között a Chelsea hajvágás absztrakt változatától kezdve, egészen a textúrázott férfi hajakig, minden bemutatásra került a színpadon. És milyen színkombinációk elevenedtek még meg a szeminárium során? Az olyan divatos árnyalatok, mint az eperrózsaszín, a réz vagy az élénk kék.

TONI&GUY – Keep It Real: fogadd el a saját hajad természetét!

Mindezek után, a TONI&GUY művészeti csapata a Keep It Real kollekciójának titkait osztotta meg a közönséggel, ami az elfogadást – pontosabban a saját haj természetének elfogadását – ünnepli. Ez már önmagában is jól hangzik, de az eredményt látva sincsenek kétségeink a trendanyaggal kapcsolatban. Az összeállításban egyszerre elevenedtek fel a 70-es évek formái, de a 90-es évek hip-hop korszakában tomboló trendek is – persze, a haj természetére alapozva!

Forrás és képek: Salon International Official