Keresés

Top 3 - 2024 köröm trend frizurával!

Íme a frizurák a 2024-es körömtrend mellé!

Korábban már cikkeztünk a 2024-es körömtrendről, most azonban megérkeztek a nyár slágerei. A körömtrend mellé pedig frizurákat ajánlunk, hogy teljes legyen a megjelenésed! Mutatjuk a három legnépszerűbb körmöt és a hozzá passzoló frizurát!

Top 3 - köröm trend frizurával

Egyszerűség, letisztultság

Úgy néz ki, 2024 nyarán hódít az egyszerűség és a letisztultság a körmök terén. Az ún. soap nail a köröm tökéletes lecsiszolásával érhető el, valamint szükséges hozzá egy fényes bevonat. Ennyire egyszerű. Egy ilyen kifinomult körömhöz pedig egyszerű, minimalista haj mutat jól. Több választásunk is van:

  • hosszú, egyenes, kiengedett haj
  • lófarok vagy egyszerű konty
  • természetes hullámok
  • bubi frizura (igazi jolly joker a letisztult megjelenéshez)

Vajszínű köröm a nyár slágere

2024 nyári körömslágere a vajszínű köröm. Ez az árnyalat szinte minden bőrszínhez jól áll és azonnal feldobja a kéz megjelenését. Frizurák terén is hasonló árnyalatok, közepesen meleg szőke színek ajánlottak hozzá! Válogass a legdivatosabb színek közül a 2024-es hajszíntrend segítségével, vagy válaszd a körömhöz a mézszőke színt, amely szintén hódít az idei évben!

Vadító vörös

A harsány színek sok ember számára jelentenek merészséget a hajszínben, a körmökön azonban többen vállalják be ezeket az árnyalatokat. Most te is kiléphetsz a komfortzónádból, hiszen a vörös körmökhöz érdemes egy meleg hajszínt választanod, a vörös árnyalatok pedig kifejezetten jól passzolnak ehhez a körömhöz. Ide kattintva találsz néhány vörös hajszínt magyar fodrászoktól!

Dobd össze még ma a nyári köröm- és hajszettedet!

Inspirációs forrás: AmericasBeautyShow

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)