Keresés

Őszi hajtrend 2023 - by Fodrászinfó Pro

Őszi hajtrend 2023 a Fodrászinfó Pro szakembereitől.

Ahogy azt már rendszeres olvasóink megszokhatták, időről-időre jelentkezünk egy gyűjteménnyel, amelyet a Fodrászinfó Pro csoport szakembereinek munkáiból válogatunk. Legyen szó balayage trendekről, alkalmi frizurákról vagy éppen hamvas hajszínekről, minden fodrász tarsolyában akadnak kedvenc munkák, jól sikerült színek és kontyok vagy éppen a vendégek által kedvelt hajszínek. Most, hogy beköszöntött az ősz, egy ehhez az évszakhoz passzoló hajtrend válogatással készültünk.

Őszi hajtrend 2023

Balayage

A balayage megunhatatlan, legyen szó bármilyen évszakról vagy alkalomról. A végtelen számú technikának és színnek köszönhetően még akkor sem válik unalmassá a balayage, ha éppen azt érezzük, hogy mindenki ezt a technikát választja. Íme néhány kép a mostani válogatásból:

Bereményi-Smida Zsuzsi munkája
Zoltán Mónika munkája
Muzsi Martina munkája
Gál Betti munkája

Barna hajszínek

Az ősz egyik kedvelt hajszíne a barna. Nem is csoda, hiszen idővel a környezet is ebbe a színbe öltözik. Arról azonban nem feledkezzünk meg, hogy a barna színek esetében is millióféle árnyalat közül válogathatunk, sőt a hamvasítás mellett is dönthetünk, ami mostanában szintén igen felkapott.

Halász Mónika munkája
Dávid Kitti munkája
Mohácsi Jenő munkája
Nagy-Darányi Cintia munkája

A szőke ötven árnyalata

Szintén óriási népszerűségnek örvend a szőke hajszín. Legyen szó hamvas szőke vagy melegebb árnyalatról, a szőkítés világában mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Íme, néhány szép példa:

Podholiczki Bianka munkája
Fodor Tímea munkája
Süttő Bia munkája
Károly Irma munkája

Vörös

Az ősz másik sztárja a vörös hajszín. Jól is jön a hidegebb időszak beköszöntével egy meleg árnyalat. Arról nem is szólva, hogy a rezes és vörös színek jegyében rengeteg trendkollekció készül mostanában, így érdemes lehet a következő hajfestésnél a vörös árnyalatokat is számításba venni.

Kiss Eszti munkája
Droba Györgyi munkája
Mészárosné Magyar Sarolta munkája
Kiss Viktória munkája

Bevállalósok figyelem - az Őszi trendkollekció 2023 rövid és színes frizurái

Rövid

Az ma már nem vitatott kérdés, hogy a rövid frizura is nőies, sőt sokak számára kifejezetten vonzó. A rövid frizurára vágyók is számtalan fazonból válogathatnak: short bob, tépett frizura vagy éppen bixie vagy pixie, csak hogy a legnépszerűbbeket említsük. Negyven, ötven, esetleg hatvan éves kor felett is lehet, sőt ajánlott is körülnézni a rövid frizura lehetőségei között.

Kalóczkai Beáta munkája
Baróti Myrtill munkája
Dávid Kitti munkája
Nagy Zsolesz munkája

Színes

Azt biztosan tudjuk, hogy a színek mindig feldobnak egy-egy frizurát. Na, de ezek kombinációi még feltűnővé, egyedivé is teszik viselőjüket. Ha valaki erre vágyik, a következő pár képből inspirálódhat:

Ördög Anna munkája
Kovács Zsuzsanna munkája

Képek forrása: Fodrászinfó Pro

Reméljük ezzel a válogatással sikerült némi inspirációt nyújtanunk az őszi megújulásodhoz. Ha pedig még több érdekes tartalomra vágysz böngéssz az oldalon vagy keress minket a közösségi médiában: Facebookon, Instagramon és a Fodrászinfó Pro csoportban! :)