Keresés

Új JOICO szőkítőpor és tonerek a hamvas szőke és jeges színekért!

JOICO termékújdonságok a tökéletes hamvas szőke színért!

Mint kiderült, a hamvas árnyalatok még mindig hódítanak a vendégek körében, a fémes és jeges szőkék pedig soha nem látott népszerűségnek örvendenek. Így nem csoda, hogy egyre több termék lát napvilágot, ez pedig nincs másképp a JOICO-val sem, amely márka mindig biztosítja a csúcsminőséget, legyen szó szőkítésről, hajápolásról vagy szerkezeti újjáépítésről.

Hamvas szőke hajszínek – JOICO Blonde Life Silver Light szőkítőpor

A Blonde Life szőkítőrendszer gazdag formuláját és kivételes teljesítményét már ismerjük. A portfólióban olyan termékek kaptak helyet, amelyek tökéletesen világosítják, ugyanakkor óvják és erősítik a vegykezelt, érzékeny hajat. Most ez a szortiment egészült ki a JOICO legújabb szőkítőporával és számos új árnyalóval.

A hamvas és jeges szőke hajszínek nem mindig egyszerűen kivitelezhetők. Épp ezért a Blonde Life SilverLight szőkítőpor formulája faszénnel egészül ki, ami segít semlegesíteni a meleg tónusokat már a világosítás során. Így pedig a termék kiválóan készíti elő a hajat a további árnyalásra. Az új szőkítőpor akár 9+ árnyalat világosítására képes, közben pedig gondoskodik a szőkítési alap tökéletes tisztaságáról.

A JOICO Blonde Life SilverLight szőkítőpor tökéletes választás, mert

  • előkészíti a hajat a további árnyaláshoz,
  • faszénnel dúsított formulával rendelkezik,
  • akár 9+ árnyalatot világosít,
  • argininnel erősíti a hajban található kötéseket,
  • monoi- és tamanu olajokkal táplálja a hajat,
  • megóvja a hajat és csökkenti a töredezést

Új árnyalók a hamvas és jeges árnyalatokért

Közkívánatra megérkezett a JOICO Blonde Life Demi Gloss Steel kollekció, amely szemet gyönyörködtető fémes színekből áll. A minikollekció 4 árnyalatot tartalmaz:

  • Titanium (9T és 10T),
  • Blue Violet (9BV, 10BV)

A Titanium sorozat ezüstüs és füstösen fémes színekkel gazdagítja a palettát, a Blue Violet széria pedig hideg, gyöngyházfényű szőke árnyalatokat biztosít. Az új árnyalók szintén rendelkeznek kötéserősítő hatással, különleges formulájuk egy lépésben árnyal és fényt ad. A hajszínek tökéletesen személyre szabhatók, hiszen a Demi Gloss árnyalók keverhetők egymással. Ammóniamentes formulája kíméletes a hajhoz, puhává és kellemes érzetűvé varázsolja még a sérült, vegykezelt hajat is.

A használat pontos lépései és további részletek a JOICO weboldalán! 

Szerezd be a JOICO újdonságait! Regisztrálj a JOICO professzionális fodrász webshopjára és vásárolj kedvezményes áron!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)