Keresés

Göndör haj trend - íme a Redken ajánlata!

Váczi Krisztiánt kérdeztük a göndör haj kapcsán!

A göndör haj egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Alapvetően beszélhetünk természetes és mesterséges göndörségről, ami közös bennük, hogy mindkettő különösen nagy törődést igényel. A göndör haj ugyanis hajlamos a a szárazságra, porozitásra, töredezésre. Összességében mondhatjuk, hogy egyedi technikák és módszerek szükségesek a göndör haj definiáltságának megtartásához.

Most Váczi Krisztiánt, a Redken üzletfejlesztési vezetőjét és oktatófodrászát kérdeztük a göndör haj trendjéről és a Redken ajánlatáról:

Göndör haj trend 2024

Miben rejlik a göndör haj népszerűsége? Váczi Krisztián szerint a természetességben, hiszen ma már egyre többen törekednek a természetes megjelenésre. Ez azt is jelenti, hogy ha a hajban természetes módon jelen van a hullámosság vagy a göndörség, azt egyre többen igyekeznek kiemelni, hangsúlyozni.

„Az európai emberek haja általában tartalmaz némi hullámot, így a megfelelő termékekkel ez tökéletesen kiemelhető.” – fejtette ki Váczi Krisztián.

A megfelelő termékek pedig például:

  • tengeri sós spray,
  • göndörítő krémek és zselék,
  • göndör hajra kifejlesztett termékcsaládok

Ezek pedig a Redken portfóliójában is megtalálhatók! Mutatjuk!

Mesterséges göndörség

„Azt látom, hogy egyre divatosabb ismét a dauer. Természetesen nincs annyira erőteljesen jelen, mint fénykorában, de alapvetően a laza göndörség ilyen módon is visszatér.” – magyarázta Krisztián.

A mesterségesen elért hullámok még nagyobb odafigyelést és ápolást igényelnek annak érdekében, hogy ne legyen száraz vagy látványosan mesterséges a haj.

A Redken ajánlata göndör hajra!

A természetes göndörség kiemelésében a Redken Mega Curls termékcsaládja, valamint az Acidic Curls termékcsalád segít. Utóbbi egy háromlépéses kezelésből áll: sampon, balzsam és hajban maradó ápoló.

Ezek mellett kiegészítésként kapható a termékcsaládhoz ápoló tej, hidratáló krém és tengeri sós spray. Váczi Krisztián a mesterséges hullámok karbantartására is az Acidic Curls termékcsaládot ajánlja, hiszen kötéssokszorosító hatással rendelkezik, így a kémiailag kezelt göndör hajra is kiváló. Mindezek mellett a termékcsalád

  • vegán formulával készül,
  • 94%-ban újrahasznosított csomagolásban kapható,
  • a hajban maradó ápoló hővédő hatással rendelkezik.

Képek: Redken

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)