Keresés

Horoszkóp hajjóslat 2024

Tudd meg, milyen frizura illik hozzád a horoszkópod szerint!

A horoszkóp és annak jóslatai mindig is megosztották a világot. Most azonban azt látjuk, ez a téma egyre nagyobb népszerűségnek kezd örvendeni. Az Instagramon sorra jelennek meg a különböző, horoszkópokkal foglalkozó oldalak, legtöbbjük pedig saját vállalkozásként egyéni asztrológiai elemzést is kínál. Nemrég pedig a horoszkópok és jóslataik a frizurák világába is beásták magukat, emellett pedig már mi sem mehettünk el szó nélkül. Így hát mutatjuk, milyen frizura illik hozzád a zodiákus elemek és a horoszkópod szerint!

Mik azok a zodiákus elemek és mi az a horoszkóp?

Mielőtt belevágnánk a horoszkóp hajjóslásába, nézzük mit is jelent mindez!

Zodiákus elemek: A zodiákus elemek a ma létező négy őselemet jelentik, amik - akárcsak a horoszkóp egész témaköre - a természetre épülnek. Így tehát ezek a tűz, a levegő, a föld és a víz.

Horoszkóp csillagjegyek: A zodiákus elemekhez tartoznak a különböző csillagjegyek. Ezekből tizenkét darab van és azt, hogy ki melyikbe tartozik, a születési dátum határozza meg. Mutatjuk:

 • Kos: március 21. - április 20.
 • Bika: április 21. - május 21.
 • Ikrek: május 22. - június 21. 
 • Rák: június 22. - július 22. 
 • Oroszlán: július 23. - augusztus 23. 
 • Szűz: augusztus 24. - szeptember 22. 
 • Mérleg: szeptember 23. - október 23. 
 • Skorpió: október 24. - november 22. 
 • Nyilas: november 23. - december 21. 
 • Bak: december 22. - január 20. 
 • Vízöntő: január 21. - február 19.
 • Halak: február 20. - március 20. 

Megtaláltad, mi a csillagjegyed? Akkor deríts ki, milyen frizura illik hozzád!

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Az erejükről és magabiztosságukról ismert tűzjegyeknek a merész és erőt adó frizurák valók, amelyek nemcsak intenzitásukat és szenvedélyüket tükrözik, hanem magát a tüzet is szimbolizálják. Tehát, ha te Kos, Oroszlán vagy Nyilas jegyekbe tartozol, a legjobban a mélyvörös vagy a lángolóan feltűnő narancssárga frizura állna jól neked, amelyeket egy volumenesebb fazonnal érdemes kísérned, például aszimmetrikus vágásokkal vagy egy éles bob frizurával. Ha pedig frizurád stílusát gyakran változtatod, azzal szimbolizálni tudod a tűz kiszámíthatatlanságát.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A tűz jegyűek erejéhez képest a levegő jegyűek inkább könnyedségükről, frissítő energiájukról híresek. Így tehát, ha te is az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő horoszkópok valamelyikébe tartozol, energiáidat a réteges frizurákkal tudod megragadni, amelyeket párosíthatsz légies, kócos hullámokkal vagy egy finom feltűzéssel, amelynek laza szálai keretezik az arcodat a szellős mozgás érdekében. Színek tekintetében pedig az olyan árnyalatok, mint a pasztellkék, az opál vagy a krémszín az égboltra és a felhőkre - melyek jegyed alap őselemei - emlékeztethetnek téged mindennap, arról nem is beszélve, hogy ezek a tónusok derűt és nyugalmat árulnak el rólad.

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

A Föld jegyűek csodálatra méltó tulajdonsága az, hogy mindig reálisak és földhözragadtak. Emiatt számukra a praktikus és kevés ápolást igénylő frizurák lesznek a befutók 2024-ben. Ha tehát te a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyekben születtél, számodra a kicsit az állatok tollaihoz hasonlító, gyengéden rétegzett frizura lesz a megfelelő, amely természetessége mellett pont elég izgalmat ad megjelenésedhez. Csillagjegyeidhez pedig a fonatok is nagyon illenek, például a halszálkás vagy a kötélfonat, melyek az erőt és a stabilitást szimbolizálják, melyek a föld jegyekben születettek legfőbb jellemzői. Hajad színeként pedig a szakértők a természetes földszíneket javasolják, például a csokoládébarna árnyalatot. 

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A vízjegyek egyik legelismertebb jellemzője a titokzatosság és a saját érzelmeikhez való kötődésük, ami képlékenynek és önmagukkal harmóniában lévőnek mutatja őket. Ennek életre keltéséhez pedig a legjobb választást a lágyan áramló hullámok jelentik, amikbe érdemes finom rétegeket is beépíteni, hogy a frizura utánozza a víz mozgását. Színek tekintetében, ha te a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyek valamelyikébe tartozol, a klasszikus víz színek mellett kísérletezhetsz az ezüst vagy a gyöngyház árnyalatokkal, illetve kipróbálhatod magadon a zöld színt is, ami a hínárt szimbolizálja. Ezeknél a jegyeknél a rejtett festések is divatosak, melyekbe akár pár sötétebb tónust, például a feketét vagy a bordót is beépítheted.

Hozzád milyen haj illik a horoszkóp szerint? Tudsz azonosulni a jóslattal?

Írd meg Nekünk, mit gondolsz a témáról és arra is kíváncsiak vagyunk, te bevállalnád-e a neked jósolt frizurát.

Képek: Pinterest

Forrás: HJI