Keresés

Vagány frizurák 50 felett by Fodrászinfó Pro

Vagány frizurák 50 felett. Válogatás a Fodrászinfó Pro szakembereinek munkáiból!

A vagány frizurák nem csak a fiataloknak állnak jól. Lehetsz akár 50, 60 vagy 70 éves, egy vagány, fiatalos frizura neked is jó választás lehet. Nem is kell szélsőségekre gondolni: pixie, bubi frizura, egy-egy vagány szín vagy épp egy merész hajvágás is elég lehet. Cikkünkben a Fodrászinfó Pro szakmai közösség munkái közül válogattunk oly módon, hogy mindenki megtalálja amit keres:

  • rövid frizurák,
  • meghagyott loknik,
  • vagány hajszínek,
  • "a szőke ötven árnyalata"

Tarts velünk és válogass a frizurák között!

Egy hajvágás mindig jó ötlet

Ha nem akarjuk teljesen megváltoztatni frizuránkat, a színt vagy akár a stílust is meghagyhatjuk, ha csupán a haj hosszán változtatunk. Ha más stílusban gondolkozunk, akkor egy bubi frizura, pixie vagy egészen rövid haj is jó választás lehet. Íme néhány munka az említett kategóriákból:

Nagy Gergő munkája
Erdélyi Etelka munkája
Gacsóné Gyulai Ágnes munkája
Szkok-Boros Kata munkája
Balról: Halászné Mátyus Rita, Lisztmajerné Kern Judit és Boleyn Anna munkái
Varga-Szenk Kornélia munkája

"A szőke ötven árnyalata"

A szőke haj örök divat legyen szó hamvas vagy éppen a divatba visszatérő meleg árnyalatokról. Lássunk néhány ikonikus szőke frizurát, amelyek 50 felett is tökéletesen megállják a helyüket:

Csányi István munkái
Kersák-Máj Nikoletta munkái
Mészárosné L. Tóth Zsuzsanna tépett frizurái

Meg is hagyhatod a szép fürtöket!

Bár a haj egészsége az életkor előrehaladtával romolhat, ha a haj jó állapotban van, nem feltétlenül szükséges a hajvágás mellett dönteni. A hosszú fürtök 50 felett is jól mutatnak:

Fodor Tímea munkája
Csányi István munkája
Győrfi Dorka munkája

Egy merész szín fiatalít!

Sokszor nem csak a hajvágás stílusa vagy a frizura hossza, hanem egy jól megválasztott szín is fiatalíthat. Ebben az esetben sem kell nagyon elrugaszkodnunk a megszokott színektől: egy jól megválasztott vörös vagy padlizsános árnyalat kifejezetten jó választás lehet ebben a korban, de választhatunk melírtechnikát is.

Varga Edit munkája
Schinoglné Orosz Zsuzsanna munkái

Vagány frizurák 50 felett - Merj belevágni!

Sok fodrásztól halljuk, hogy a 40-50 év feletti vendégek nehezebben vállalnak be egy új frizurát, mint a fiatalabbak. Mi azonban mindenkit arra buzdítunk, hogy igenis próbáld ki magad. Egy új stílus, egy új hajszín teljesen más megjelenést adhat külsődnek, akár éveket is fiatalodhatsz!

Ha pedig mégsem tetszik a kapott eredmény, a következő szalonlátogatás alkalmával ismét változtathatsz vagy épp helyreállíttathatsz! 

Képek: A Fodrászinfó Pro fodrászai

Neked melyik frizura tetszett? :)