Keresés

5 ok, amiért imádni fogod a Bonacure Clean Performance szolgáltatásait

A Bonacure Clean Performance melletti érveinket érdemes elolvasni!

Napjainkban egyre többen törekszenek a tudatos életmód kialakítására. Szerencsére ez már nem kizárólag az étkezési és sportolási szokásokban nyilvánul meg, hanem egy olyan környezettudatos hozzáállásban is, ami túlmutat az egyéni komforton. A természetvédelem mindannyiunk közös érdeke, és hála az égnek, ezt mostanra a legtöbb szépségipari márkaképviselet is felismerte. Idén márciusban a megújult Bonacure Clean Performance portfólióval a Schwarzkopf Professional is további lépéseket tett a fenntartható hajápolás irányába. A Bonacure Day keretein belül lehetőségünk nyílt arra, hogy közelebbről is megismerjük az új szortimentet, amit végeredményben csak imádni tudtunk. Mutatjuk az érveinket!

Bonacure Day az ASK Akadémián

A korlátozások feloldásának köszönhetően, a legnagyobb örömünkre a Fodrászinfó életében is gyűlnek az eseménymeghívók. Ha emlékszel még, akkor nem olyan régen arról számoltunk be, hogy két év után először újra megtelt az ASK Akadémia, most pedig, pár héttel később a Bonacure Day élményeit osztjuk meg veled. Igaz, utóbbi egy más típusú és volumenű rendezvény volt, de így is rengeteg tapasztalatot szereztünk. Kezdjük is az elején!

A BONACURE CLEAN PERFORMANCE MEGÚJULÁSA

A Bonacure Day-re 2022. április 8-án voltunk hivatalosak. A meghívást annak köszönhettük, hogy a korábban már jól ismert Bonacure-szortiment egy teljes megújuláson ment keresztül. Röviden ez annyit jelent, hogy:

  • az új csomagolás környezetbarát (teljes mértékben újrahasznosíthatók és akár 97%-ig újrahasznosított műanyagból készülnek);
  • az összes termék 100%-ig tiszta, vegán formula;
  • az előállítás technológiai hátterében változások történtek.

Ugyan mi már korábban is beleástuk magunkat az újragondolt Bonacure Clean Performance részleteibe, de ekkor még kizárólag elméletben ismerkedtünk az innovatív termékcsaláddal. Kíváncsiak voltunk, hogy a gyakorlatban, egy szalonszolgáltatás során mire képesek a vadiúj formulák, így már a meghívás pillanatában tudtuk, hogy megint csak ellátogatunk az ASK Akadémiára.

Így lesz a szalonszolgáltatás egy tudatos kikapcsolódás

Az ASK Akadémia egy jól ismert terep számunkra, és mégis mindig új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodunk, amíg ott vagyunk. A Bonacure Day alatt ugyan rendhagyó módon, de tulajdonképpen egy szalonszolgáltatáson vettünk részt. Fodrászaink Bódis Richárd, Márity Péter, Madarász Viktor és Zsekov Katalin voltak – mi Kati kezei alatt szépültünk.

A nap kezdetén Ricsi segített nekünk eligazodni a Bonacure Clean Performance alsorozatai között. Miután körbejártuk, hogy a különböző színekkel jelölt tubusok milyen különbségeket takarnak, a fejmosótálak felé vettük az irányt. A szakemberek mindenkinek személyre szabták a kezelést. Tekintve, hogy a mi kiindulási alapunk egy pár héttel ezelőtt, duplán leszőkített, vékonyszálú haj volt, ezért a sérült és igénybevett tincsek számára fejlesztett, Repair Rescue-portfóliót teszteltük. Íme az az 5 ok, amiért imádtuk!

#1 IDŐHATÉKONY HAJÁPOLÁS

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi nagyon szeretjük azokat a komplex és professzionális megoldásokat, amik kevesebb termékhasználattal és idővel járnak. Szerencsére a Bonacure Clean Performance szolgáltatása pont ilyen, ugyanis egy samponon, egy 10 perces pakoláson és egy hajban maradó, kondicionáló spray-n kívül, semmilyen plusz anyagra nincs szükség ahhoz, hogy hatékony kezelést biztosítson a hajunk számára. A legjobb, hogy az otthoni ápolás is ugyanennyi lépésből áll – csak semmi ördöngősség. Így hosszú hajúként sem kell órákat eltöltenünk a hajmosással, miközben mégis megfelelően karban tudjuk tartani a tincseinket.

#2 KÖNNYED FORMULA

Bár a professzionális termékek otthoni használata épp annyira bonyolult, mint egy lakossági készítmény alkalmazása, mégis sokan küzdenek vele. Általában elmondható, hogy a koncentrált anyagösszetétel okozza a problémát, hiszen ha egy minőségi “felsőpolcos” termék nincs jól kiöblítve a hajból, az sok negatívummal járhat – ilyen például a haj elnehezedése. Ez különösen gyakori gond, amikor a haj vékonyszálú, hiszen akkor még nagyobb az esélye annak, hogy szembe kell nézni az ilyen, és ehhez hasonló kellemetlenségekkel.

Pont ezért szeretnénk kiemelni, hogy a Bonacure Clean Performance pakolásai gél állagúak, így még nehezebb velük “rosszul bánni”. Ennek köszönhetően a 10 perces hatóidő után sincs szükség hosszas hajöblítésre. Meglásd, a maszk lemosása után pillanatok alatt a hajszárításnál fogsz tartani, kivéve, hogyha a Bonacure Day-en veszel részt. Akkor bizony kapsz egy eszméletlen fejmasszázst is. (Irigykedni ér!)

#3 ILLATESSZENCIA

Ízlésen nem érdemes vitatkozni, hiszen mindenkinek más és más lesz a befutó – legyen szó stílusról, divatról, ízvilágról, stb. Az illat szintén egy olyan terület, amiben a “jó” és “finom” jelzőket csak szubjektívan tudjuk használni, de ezt most meg is tesszük. A Bonacure-termékek természetes összetevőinek hála olyan illatkombinációkkal lettek kifejlesztve a formulák, amik amellett, hogy segítenek a relaxációban, még napokkal később is érezhetők. Ez mindenképp kellemes élmény, pláne, hogyha nem egy frissen mosott hajról beszélünk. Persze, mondhatnánk, hogy amíg új és nem megszokott egy illat, addig intenzívebben fogjuk érzékelni, de a Bonacure Day óta több hajmosáson is túl vagyunk, és az élmény azóta is garantált. Ha nem hiszed, próbáld ki!

#4 A MEGNYUGTATÓ TUDAT(OSSÁG)

Egy szépségipari szolgáltatás igénybevételekor nem csak a kezelés megnyugtató, hanem az is, hogy pontosan tudjuk, milyen anyagokat használnak fel a bőrünk vagy a hajunk ápolására. Ahogyan azt már kihangsúlyoztuk, az újratervezett Bonacure-szortiment teljes mértékben vegán, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem tartalmaz szulfátokat (nátrium-lauril-szulfát és nátrium-laurét-szulfát), szilikonokat, parabéneket, ásványi olajokat, mikroplasztikot és mesterséges színezékeket.

Emellett olyan technológiák által lett kifejlesztve, ami a bőrápolás alapjain nyugszik, így biztos lehetsz abban, hogy a fejbőröd is maximális gondozásban részesül a termékek használata közben. Akárhogy is vesszük, a komplex és előremutató iránynak hála, az ember szívét mindenképp elönti az a jóleső érzés, hogy a lehető legjobb és legkörültekintőbb módon járul hozzá a haja egészségének fenntartásához.

#5 SZEMÉLYRE SZABOTT HAJTERÁPIA

A vegán formulákkal rendelkező szortiment hat alsorozattal rendelkezik, így nincs olyan hajtípus vagy –probléma, amire ne akadna egy Bonacure Clean Performance termék. Ennek köszönhetően a kezelés maximálisan személyre szabható, ami mindig hatalmas előnynek számít, bármilyen fodrászati termékről is legyen szó.

Esetemben Zsekov Katalin a Repair Rescue hajápolóit alkalmazta, mert pár héttel az esemény előtt egy 5,5 órás hajszínváltoztatáson vettem részt. A hajszerkezet-helyreállító termékek mellett, a szortimentben viszont található:

  • egy hidratáló–,
  • egy mélytisztító–,
  • egy volumennövelő–,
  • egy színmegtartó sorozat is,

illetve azok számára is akad megoldás, akik a kor előrehaladtával szeretnék megőrizni a hajuk fiatalságát. Egy szó mint száz, bárki talál kedvére való lehetőséget, ha szívesen kipróbálná a Schwarzkopf Professional újragondolt termékpalettáját!

REPAIR RESCUE HAJÁPOLÁS VÉGEREDMÉNY:

TOVÁBBI PILLANATKÉPEK A BONACURE DAY-RŐL:

Zero Waste tematika

A képeken is jól látszik, hogy a Bonacure Day-en nem csak a termékek, de az ételektől-italoktól kezdve, egészen a díszletig minden a tudatosság jegyében lett kiválasztva. (Igen, még a lufik is természetesen lebomló anyagból készültek.) Emellett résztvevőként egy zero waste ajándékcsomagot is kaptunk, amiben egy újrahasznosítható kulacs, bevásárlószatyor és sminklemosó pamacs lapult. Ezúton is köszönjük a jó hangulatú, barátságos és egyben teljes körű kényeztetést a Schwarzkopf Professional csapatának!

Képek: Schwarzkopf Professional & Gódor Virág