Keresés

Megnyílt az új L'Oréal Academy!

Az őszi képzések már az új L’Oréal Academy falai között kerülnek megrendezésre!

Megnyitotta kapuit az új L’Oréal Academy. A cégcsoport őszi képzései már az új épületben kerülnek megrendezésre, amelyet június 21-én nyitott meg ünnepélyesen Rigó István, oktatási vezető és Rátonyi Judit, a L’Oréal cégcsoport professzionális divíziójának magyarországi kereskedelmi igazgatója. A két részletre bontott megnyitó első részében a francia márkák (L’Oréal Professionnel és Kérastase), második részében pedig az amerikai márkák (Redken, Matrix, Biolage) képviselői jelentek meg az új akadémián. Így a vendégek között köszönthettük többek között:

Az új L'Oréal Academy megnyitásához hosszú út vezetett a megálmodástól, egészen a legapróbb részletek kivitelezéséig. A cégcsoport, mint mindig, most is törekedett arra, hogy a maximumot nyújtsa a fodrászoknak minden tekintetben. Talán éppen ezért tartott a vártnál tovább, ám az eredmény minden bizonnyal megérte a várakozást.

L’Oréal Academy – új helyszín, megszokott színvonal

A L’Oréal cégcsoport élen jár a technológiában, így az új akadémia is ennek jegyében került megtervezésre. Adottságai egyaránt biztosítják a megszokott csúcsszínvonalat és a praktikumot is. Az új L’Oréal Academy eredetileg az épület egy másik részében lett volna, ám a magyar vezetőség szerette volna a lehető legvilágosabb, legjobban kihasználható és kellőképpen szellőző helyiséget igénybe venni, hogy a fodrászok kiváló körülmények között fejlődhessenek!

 Az akadémia belső kialakításában kulcsszerepet játszik a lehető legtöbb tér hasznos igénybe vétele, így mindenhol mozgatható ajtók, számzáras szekrények, kihúzható polcok a márkák különválasztásához, vezeték nélküli töltők és a Water Saver zuhanyfejjel ellátott fejmosók is kerültek beépítésre.

A nagyterem két végében a francia és az amerikai márkák termékeit találjuk elkülönítve, így a képzések helyszíne is egyértelműen biztosított. Az akadémia első helyiségében pedig egy kisebb létszámú oktatásokra (hajvágás vagy business témák) vagy vendégfogadásra kialakított helyiség található, melynek üvegfalai teljesen elhúzhatók.

Így tehát az akadémia belső tere számos módon formálható és bővíthető. Az enteriőr egy kiváló csapatmunka végeredménye, amely méltó a L'Oréal cégcsoport nevéhez és az általa nyújtott szolgáltatások minőségéhez.

Oktatófodrászok a L’Oréal Academy-ről!

Megkérdeztük a vezetőséget illetve a márkák képviselőit, hogy mit gondolnak az új akadémiáról:

„Az új L’Oréal Akadémia véleményem szerint jelenleg az egyik legimpozánsabb képzési helyszín. Személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy ezt a lépést meg tudtuk tenni és egy olyan méltó helyre költöztettük mind az öt márkánknak az oktatási tevékenységét, ami méltán híres arról, amilyen színvonalat a L’Oréal képvisel.”
Rátonyi Judit, a L’Oréal cégcsoport professzionális divíziójának magyarországi kereskedelmi igazgatója.

„Ahogy most körbenézek és mindent szemügyre veszek, elsősorban nagyszerű emberek és nagyszerű csapatmunka eredményeként megvalósult egy olyan innovatív, modern oktatóközpont, ami szerintem példátlan országos szinten.”
Rigó István, oktatási vezető

„Nem mást látok benne, mint rengeteg lehetőséget. Bővültünk az előző akadémiához képest, most már nem csak kettő, hanem három oktatóterem is a rendelkezésünkre áll. Emellett a technikai háttér is adott ahhoz, hogy minden, a modern kornak megfelelő oktatási tematikát, illetve oktatási modult meg tudjunk mutatni.”
Dalotti Gergő, a L'Oréal Professionnel oktatófodrásza

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek a L’Oréal Akadémiának. A legkorszerűbb technológiával és megoldásokkal építettük fel és gondoltuk ki ezt az akadémiát. Rengeteg újdonságot, finomságot hozunk majd, sokkal nagyobb területen, mint a korábbi akadémián.”
Váczi Krisztián, a Redken üzletfejlesztési vezetője

Ugye kedved kaptál, hogy meglátogasd az akadémiát? :) További cikkekért böngéssz az oldalon!

Képek: L'Oréal