Keresés

Kedvenc fodrásztermékek 2023 - 10+2 újdonság a szakmában

Összegyűjtöttük: kedvenc fodrásztermékek 2023! Olvass tovább!

A fodrászszakma minden évben tartogat meglepetéseket és kiváló újdonságokat. Legyen szó hajápolókról, hajfestékekről vagy színezőkről, netán a legmodernebb fodrászeszközökről, a szegmens folyamatos fejlődésben van.

Az év végére összeszedtünk most néhányat az idén megjelent vagy megújult termékek közül. Természetesen a gyűjtés nem teljes, hiszen annyi újdonság van, hogy válogatni is nehéz volt, így a gyűjtemény szubjektíven kezelendő! ;)

Kedvenc fodrásztermékek 2023

#1 KEUNE Men termékcsalád

A KEUNE brand egyik legnagyobb idei újítása a férfi termékcsalád itthoni bevezetése volt. A termékcsaládban helyet kaptak samponok, kondicionálók, waxok és zselék, de még egy igazán férfias parfüm is. A KEUNE országjáró turnét is tartott, ahol bemutatták a termékcsaládot, a fővárosi eseményen pedig mi is részt vettünk és beszámoltunk róla.

#2 Framesi Morphosis Restructure

A hajszerkezet újjáépítés egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek mi nagyon örülünk, hiszen a sok festés, melír, balayage és bármilyen vegyszeres kezelés – kiváltképp ha rosszul végzik el – igencsak nagy károkat tehet a hajban. A Framesi azonban létrehozta a Morphosis Restructure szaloncsomagot és az otthoni használatra kifejlesztett szettet is. A termékcsaládról is írtunk korábban, de a Framesi egyik bemutatóján is jártunk, amely ismét hozta a megszokott, kiváló színvonalat.

#3 Matrix Food For Soft

Ha már hajápolás, a Matrix Food For Soft termékcsaládja szintén élen jár ebben, hiszen a száraz, töredező hajat kiválóan hidratálja. A samponból, kondicionálóból és ápoló olajszérumból álló termékcsalád minden hajtípusnak selymes tapintást kölcsönöz. Nem véletlenül vált tehát a Food For Soft a fodrászok egyik kedvenc hajápoló termékcsaládjává.

#4 Wella Ultimate Care

  Fedezd fel a legújabb innovációt a hajápolás világában: az Ultimate Repair rituálét. Mélyen kondicionáló kezelések új szintre emelése, az ápoló termékek kollekciója vendéged haját kívül-belül egészségessé varázsolja. Szabadalmaztatott technológiával a termékek legyőzik a hajkárosodást és soha nem látott ragyogást kölcsönöznek a haj számára. Kimagasló erő és ragyogás a gyökerektől egészen a hajvégekig.

A termékcsalád tagjai: sampon, balzsam, Miracle Hair Rescue Spray, hajban maradó szérum

#5 Hush & Hush Collagen+

Ha a jó minőségről beszélgetünk, nem mehetünk el szó nélkül a Hush & Hush új terméke, a Collagen+ mellett. A brand Deeply Rooted termékcsaládja is többszörösen bizonyított már a fodrászok és a vendégek között is. Idén azonban egy különleges kollagéntartalmú terméket vezettek be, amely egyaránt kifejti hatását a bőrre, körmökre és a hajra is.

#6 KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS

A göndör haj idén nagy fókuszt kapott, számos trendkollekció része volt a természetes göndörség megőrzése vagy kiemelése, és több termékcsalád is létrejött ennek jegyében. Ezek között szerepel a KILLER.CURLS termékcsalád, amely valójában csupán kiegészült egy otthoni rutinra használatos samponnal, balzsammal és göndörítő krémmel. A termékcsaládot teszteltük is!

#7 Moroccanoil Frizz Control termékcsalád

A Moroccanoil brandet argánolajos termékeivel ismerte és kedvelte meg a fodrászszakma. Idén megjelentették a Frizz Control termékcsaládot, amely megvédi a hajszálakat az elektromos töltöttségtől, emellett segít a formázásban és a gubancok elkerülésében. A termékcsaládról itt írtunk bővebben.

#8 IGORA Zero Amm

A Schwarzkopf Professional egyik idei újítása az IGORA Zero Amm ammónia- és ammóniaszagmentes tartós krémhajfesték-család, amely kellemes szalonélményt és tökéletes színt biztosít. A 46 árnyalatból álló szortiment a hatékonyság és a természetesség mellett a manapság igen fontos fenntarthatóságot is szem előtt tartotta. Az Essential Looks INTENTION NOW trendjét is ez a család keltette életre.

#9 Megújult BlondMe

Ha már Schwarzkopf Professional, a brand idén megújította a BlondMe termékcsaládját is, hiszen a szőke haj és a balayage hódít idén. A BlondMe ugyanakkor több mint egy termékcsalád. Ebben az esetben egy igazi szőkítőrendszerről beszélünk, amelynek segítségével szalonod a szőkítés fellegvára lehet.

#10 JOICO BlondeLife

Nem csak a Schwarzkopf Professional újított a szőkítők terén. Megújult ugyanis a JOICO BlondeLife termékcsaládja is. A jólismert szortiment krémelőhívóiba kókuszolaj került, új folyékony árnyalók jelentek meg és visszatért a Creme Lightener a szabadkezes balayage készítéséhez. A termékcsaládot egy Airtouch szeminárium keretén belül mutatták be a JOICO Premium Club tagjainak.

Fodrászeszközök ráadásként

A piacon nem csak hajápolók és festékek jelentek meg, de megújultak és megjelentek olyan fodrászeszközök is, amelyek könnyebbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a szalonmunkát és az otthoni hajformázást.

#1 - Dyson Airwrap

Nemrég mi is teszteltük a Dyson Airwrap hajformázót, amely mind csomagolásában, mind design-ban, mind pedig használatban egyedülálló. A számos kiegészítő között mindenki megtalálhatja saját kedvenc formázófejét, arról nem is beszélve, hogy a szalonban rengeteg időt spórolhatunk vele, hiszen egyetlen eszköz sokféle hajformázást végre tud hajtani, otthoni használatban pedig akár az egész hajformázó gépparkot is helyettesítheti.

#2 – Money Board

Mivel hódít a szőkítés és a balayage, a Money Board hajfestő eszköz sok szakember számára óriási segítség lehet, hiszen olyan technikák kivitelezésének meggyorsításában segít, mint az airtouch, a babylights vagy éppen a highlights. A terméket olyan fodrászok is használják, mint Szofrán Zsolt, Fábián Andrea, Dalotti Gergő és Szikriszt Joci.

#3 – Dyson Airstrait

A Dyson mindig élen jár a minőségben, a technológiában és a haj védelmében. Nincs ez másképp a mostani újdonságaik kapcsán sem, amelyet májusban mutattak be az amerikai piacon. A Dyson termékekben jelen lévő hővédelemnek köszönhetően a termék nem okoz hajkárosodást, ugyanakkor megkönnyíti a hajegyenesítést. Bár forradalmi technológiáról beszélünk, a terméke Magyarországon egyelőre nem kapható. Ellenben nagyon várjuk a megjelenését!

Ti mit emelnétek még bele a listába?

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)